FactoryWalk_original.jpg

Tork® Workflow™

Dajte prednost učinkovitosti & i ostvarite ciljeve

U industrijskim okruženjima kao što je proizvodnja, 9 od 10 zaposlenika vjeruje da kvalitetni alati kao što su proizvodi za brisanje i čišćenje povećavaju produktivnost, čak i zadovoljstvona poslu. No, za organizacije koje i dalje upotrebljavaju krpe, preostali ostaci kemikalija i neprikladne mogućnosti skladištenja mogu narušiti operativnu učinkovitost, izgraditi imidž neorganiziranosti, pa čak i narušiti moral djelatnika.  
 
Dopustite da vam pokažemo kako vam prebacivanje na Tork može pomoći da ostvarite ciljeve i uspostavite sigurniju, učinkovitiju ustanovu.  Tork Workflow fokusira se na četiri prioritetna područja:
• Produktivnost
• Otpad
• Zadovoljstvo & zaposlenika i klijenta
• Okruženje, zdravlje & sigurnost
 
 Osiguravanje učinkovitog radnog mjesta – u skladu s modelima Lean i 5S.
 
Znanje o tome što poboljšati: proizvodnja
Tork Workflow je besplatna usluga koja vam pruža priliku da revidirate učinkovitost svog održavanja i radnih postaja s jednim od naših stručnjaka na području. Sesija od 60 minuta pruža detaljni pogled na radove u vašoj ustanovi i nudi preporuke, na osnovi načela 5S, o tome kako ostvariti ciljeve, povećati učinkovitost na radnom mjestu i smanjiti troškove Izvješće Workflow također uključuje besplatan testni period Tork proizvoda koji najbolje odgovaraju vašim specifičnim potrebama.
 
Tork upitnik o dobrobiti proizvodnog radnika, listopad 2018.