Održivost

Tork is a part of SCA.jpg

Održivost

Tork: Provođenje održivosti
Vjerujemo da održivost nije uspješna sve dok ne podržava i ne dodaje vrijednost vašem poslovanju. Zato usko surađujemo s vama kako bismo utvrdili potrebe i razvili proizvode i usluge koji poboljšavaju vaše poslovanje. Provodimo održivost ne samo zbog planeta, nego i zbog konačnih pogodnosti za vas, zaposlenike i dioničare.
 
Potrebe klijenata i pružanje proizvoda i usluga koji im pomažu da se usredotoče na ono što je najvažnije u njihovom poslovanju okosnica je razmišljanja u tvrtki Tork. Održivost je integrirani dio toga i svega što činimo. 

Sve se svodi na stvaranje vrijednosti za klijenta

Naš pristup održivosti nije samo ekološki, nego i human i društven. Mi idemo mnogo dalje od same usklađenosti, poticanja na smanjenja potrošnje i povećanje učinkovitosti kako bismo ulagali u ono što je uistinu vrijedno: kako unaprijediti vaše poslovanje. Bez obzira na to usredotočujete li se na zadovoljnije osoblje ili zdraviji konačni ishod, Tork vam može pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Da bismo to učinili, održivost primjenjujemo u praksi, preko inovacija i partnerstva. 

Održivost u samom središtu naših inovacija

Započinjemo s onim što naši klijenti trebaju kako bismo osigurali da održivost za njih uistinu funkcionira. I nastavljamo ih uključivati kroz razvoj, kroz studije u realnom vremenu, testiranje proizvoda i postupke poboljšanja. Primjerice, svakodnevni rad čistača činimo jednostavnijim i učinkovitijim pomoću pametne ambalaže i usluga kao što su Tork Easy Handling™ i Tork EasyCube™ koje štede novac i trud.
 
Life Cycle Assessment – LCA (procjena životnog ciklusa) također je integralni dio razvoja svih novih proizvoda Tork. Drugim riječima, preuzimamo potpunu odgovornost za sve od porijekla neobrađenih materijala, preko proizvodnje i u konačnici korisničkog recikliranja otpada. Tako nikada ne morate brinuti o ekološkim vjerodajnicama za bilo koji Tork proizvod.

Partnerstvo je važna strategija

Testiranje naših proizvoda i usluga s našim klijentima i krajnjim korisnicima znači da možemo biti sigurni da funkcioniraju u praksi. Surađujemo s drugima u našoj industriji kako bismo proveli cijeli postupak, primjerice, unutar naših inicijativa od otpada do resursa. A stvaramo partnere i među istraživačima i stručnjacima kako bismo proširili vlastito znanje i znanje drugih o najboljim postupcima održivosti i higijene (primjerice u vijeću Tork Green Hygiene Council u Sjevernoj Americi).
 
Također provjeravamo zadovoljavaju li naši proizvodi najviše standarde održivosti suradnjom s najpouzdanijim ekološkim organizacijama trećih strana. Kao globalna robna marka, ponosni smo što možemo ponuditi izbor certificirane održivosti unutar Tork portfelja pa vam je tako jednostavnije izabrati proizvode koji su ekološki prihvatljivi, sigurni i odgovarajuće kvalitete.

Odgovornost tijekom cijelog postupka nabave...

SCA predstavlja temelj našeg rada na održivosti, u ulozi industrijskog voditelja u održivom šumarstvu, proizvodnji papira, pronalaženju izvora i logistici. Njegova strategija zasniva se na održivom poslovnom modelu u kojem se izrada vrijednosti za ljude i prirodu udružuje s rastom i profitabilnošću. Taj održivi pristup priznat je brojnim nagradama i ocjenama.
 
Budući da smo dio tvrtke SCA, industrijskog voditelja u održivom šumarstvu, preuzimamo potpunu odgovornost za cijeli lanac nabave, uključujući sve naše dobavljače. SCA ima dobro postavljena i ocijenjena pravila o globalnom pronalaženju izvora za sirove materijale, uključujući one koji se upotrebljavaju za Tork. U proizvodima Tork upotrebljavaju se samo održiva vlakna iz odgovornih izvora.  

... I više od toga

Time se inovacije tvrtke Tork mogu i dalje razvijati. Nismo samo transparentni u onome što radimo nego i aktivno tražimo partnerstvo i suradnju. Usredotočujemo se na cijeli niz vrijednosti, ne samo na učinkovitost resursa, nastojimo smanjiti vašu potrošnju energije, ne samo našu i stalo nam je do vaših zaposlenika, jednako kao da su naši.
 

Provođenje održivosti.

Tork Xpressnap®

štedi 25 % na upotrebi salveta u usporedbi s tradicionalnim sustavima dozatora