BurgerProject Landscape.jpg

Projekt sa zadatkom – održivost, dizajn, ukus

Neil Perry iz grupe Rockpool Group kreativni je kuhar koji je izuzetno ekološki osviješten kada se radi o hrani koju dobiva od odabranih dobavljača. Sada su, nadahnuti uspjehom restorana Rockpool Bar i Grill Burger, Neil i kolege direktori Trish Richards i David Doyle odlučili „približiti burger ljudima” sa svojim novim gurmanskim „Burger projektom” u Sydneyju.

Michael Clift, kuhar u izvršnom razvoju tvrtke Rockpool, koji svoje vrijeme provodi u grupi restorana Rockpool, objašnjava, „Proizvodi Tork® Xpressnap® su u skladu sa Rockpool-ovom predanosti održivosti. Izabrao sam Tork Xpressnap za Burger projekt zbog čiste estetike dozatora, kvalitete, povoljne cijene i naravno, održivosti. Dozatori su jednostavni za upotrebu i ponovno punjenje i dobro izgledaju. Osim toga, dozatori s jednostrukim izvlačenjem smanjuju otpad, a to je dobro za okoliš kao i za smanjenje troškova.” Nije iznenađujuće da je sva ambalaža Burger projekta razgradiva, a klijente se potiče da razdvajaju otpad i recikliraju u trgovini.
 
Novi Burger projekt u World Squareu ostavlja odličan industrijski dojam mješavinom betona, toplog sivog drva, istaknute grafike i elegantnog, modernog namještaja. Proizvodi za pult Tork Xpressnap dobro se uklapaju, a i arhitekt im je dodao svoje obilježje.
 
Značajka Tork Xpressnap Ad-a-Glance sa zamjenjivim oglašavačkim panelima savršena je za promicanje dnevnih ili tjednih ponuda. Michael kaže, „Upotrebljavamo panele za naš logotip koji se rasprostire na vrhu dozatora.”
A odabir salveta? „Odlučili smo se za prirodnu salvetu koja je 100 % reciklirana.” 
 
Za higijenski čiste ruke u kuhinji Michael se odlučio za Tork dozatore sapuna u pjeni i Tork Xpress® ručnik za ruke koji je FSC® certificiran. „Upotrebljavamo sapun Tork zbog njegovih antibakterijskih kvaliteta, a sapun i ručnici za ruke jednostavni su za ponovno punjenje.”   
 
Kao što Michael ukratko iznosi, „Tork i Burger projekt imaju jednaku predanost održivosti.” A to je predanost sa zadatkom.

Dozatori s jednostrukim izvlačenjem smanjuju otpad, a to je dobro za okoliš kao i za smanjenje troškova.

Michael Clift

Kuhar u izvršnom razvoju, Burger projekt grupe Rockpool Group