Dining.tif

Svijet iza staklenog zida

Malo je okruženja koja imaju tako stroge higijenske zahtjeve kao kuhinja vrhunskog restorana. SCA s ponosom dobavlja asortiman higijenskih rješenja Tork Elevation za jednu od svjetski najpoznatijih kuhinja – restoran Geranium u Copenhagenu, Danska.

Geranium je jedan od najekskluzivnijih restorana u Danskoj te je poslovni partner tvrtke Tork od 2010. Glavni kuhar i suosnivač Rasmus Kofoed sudjelovao je u prestižnom prvenstvu u kuhanju Bocuse D'Or tri puta te osvojio priželjkivanu zlatnu medalju 2011. Osim toga, partner Sören Ledet imenovan je za najboljeg konobara u Europi na dodjeli nagrada Coupe Baptiste 2012.


Maksimalno povjerenje i odgovarajući alati

Smješten na 8. katu kopenhagenskog stadiona Parken, Geranium odlikuje kulinarska raznolikost i prekrasni pogledi na grad. Isto tako, gosti restorana mogu uživati i u interijeru koji oduzima dah: jedna od najdojmljivijih značajki restorana jest masivni stakleni zid koji odvaja restoran od kuhinje – postavljajući tako najviše standarde u higijeni restorana te nudeći izvanredno povjerenje u pripremu hrane. 

„Naš najveći prioritet je to da naši gosti uživaju i da im je dobro – u tom su smislu očekivanja od vrhunskog restorana puno veća. Naš je posao osigurati da imamo dobro, osposobljeno osoblje koje istinski brine o higijeni naših gostiju te osigurati da ima odgovarajuće alate i okruženje kako bi to ostvarilo.” objašnjava partner Sören Ledet.


Granica transparentnosti higijene 

U većini restorana, gosti nemaju baš priliku procijeniti kako se postupa s hranom – no stakleni zid Geraniuma pruža im jasan pregled onoga što se događa u kuhinji. 

„Zid omogućuje našim klijentima da vide svijet kroz oči kuhara. Naravno, naši gosti vide da s pripremom hrane radimo sustavno te da imamo visokokvalitetnu, higijensku kuhinju. Naše kuhinjske rutine transparentne su i sve pojedinosti od kojih se sastoji radni prostor optimalno su dizajnirane kako bi se zadovoljila visoka očekivanja u smislu higijene i kvalitete.”


Nema prostora za pogreške 

Kuhinja Geraniuma opremljena je proizvodima iz asortimana Tork Elevation

„U vrhunskom restoranu nema prostora za pogreške. Naši dizajneri bili su zaduženi za odabir higijenske opreme – u tom je smislu iznimno važno unajmiti dizajnere koji razumiju ne samo osnove kuhinjskog rada nego i nijanse kao što su higijenske rutine. Dizajneri su sve te čimbenike uzeli u obzir prilikom dizajniranja kuhinjskog postava, odabira dobavljača i smještanja higijenskih potrepština.”

Zid omogućuje našim klijentima da vide svijet kroz oči kuhara. Naravno, naši gosti vide da s pripremom hrane radimo sustavno te da imamo visokokvalitetnu, higijensku kuhinju. Naše kuhinjske rutine transparentne su i sve pojedinosti od kojih se sastoji radni prostor optimalno su dizajnirane kako bi se zadovoljila visoka očekivanja u smislu higijene i kvalitete.

Sören Ledet

Najbolji konobar 2012.