Riitta Hynninen, glavni voditelj za HopLop

Spremni za velik pritisak u bilo koje doba

Prljave i pretrpane prostorije za pranje ne dolaze u obzir. 1 problem za posjetitelje u prostorima s velikim prometom. Tork PeakServe® dozatori ručnika za ruke oblikovani su čak i za najprometnije prostorije za pranje te pružaju neometano iskustvo za korisnike. To omogućuje posjetiteljima da dožive prostor u potpunosti, a smanjuje frustraciju za osoblje koje čisti. Pročitajte o tome kako uz Tork PeakServe ručnici za ruke traju – čak i za tisuću posjetitelja dnevno – u užurbanom unutrašnjem parku za aktivnosti HopLop.


Tork PeakServe dozatori ručnika za ruke u upotrebi u užurbanom unutrašnjem parku za aktivnosti HopLop

Nevjerojatnih 1,6 milijuna posjetitelja posjećuje finske avanturističke parkove HopLop godišnje, a svaki dan približno 200 gostiju posjećuje svaku od 22 lokacije parka. U najprometnijim razdobljima kao što su vikendi, tisuće gostiju dnevno može posjetiti jedan park.
 
Između 2017. i 2018. svi su HopLop parkovi obnovljeni. Tork PeakServe® dozatori ručnika za ruke – oblikovani posebno za mjesta koja primaju velik broj posjetitelja – montirani su na svakoj lokaciji tijekom obnavljanja. „Osim zanimljivog dana punog zabave, naši gosti očekuju da HopLop lokacije budu čiste i udobne. Prostorije za pranje moraju biti čiste i dobro opremljene mjestima za mijenjanje pelena, sapunom i ručnicima za ruke”, objašnjava Riitta Hynninen, glavni voditelj za HopLop.
 
Ušteđeno vrijeme za osoblje koje čisti uz Tork PeakServe® u HopLop parku Raisio
 
2018. HopLop je otvorio svoj do sada najveći park u Finskoj. Smješten u Raisiou, 4200 četvornih metara parka obiluje uzbudljivim i zabavnim avanturističkim terenima na temu džungle, slajdovima i trampolinima, a uključuje i ogroman labirint. Park je primio mnoštvo posjetitelja od otvorenja, osobito vikendima, kada pruža dobrodošlicu gostima od jutra do zatvaranja. „Uz Tork PeakServe® ne morate brinuti o tome da će nestati ručnika za ruke. Jednostavno punjenje dozatora ujutro osigurat će da ručnici traju tijekom dana, čak i danima kada su najveće gužve”, kaže Kaisa Niemi, voditeljica parka u parku Raisio HopLop.
 
„Tork PeakServe® dozatori koje upotrebljavamo ne ostaju iznenada bez papira, a povrh toga, dozatori izgledaju pametno. Naše osoblje za čišćenje također smatra da je dozatore jednostavno puniti.” Tork PeakServe® dozator ručnika za ruke oblikovan je zaHopLop-boy-drying-hands_square.jpgprostorije za pranje s velikim prometom u kojima se očekuje neometano iskustvo korisnika. U dozator stane više od 2000 ručnika odjednom, a ponovno punjenje se obavlja brzo komprimiranim pakiranjima ponovnog punjenja. Budući da dozator dozira samo po jedan ručnik, ručnici traju duže, a na podovima nema ostataka. Tork PeakServe® osigurava da se osoblje fokusira na čišćenje, a ne na ponovno punjenje dozatora ručnika za ruke. Niemi je primijetila da Tork PeakServe® skraćuje vrijeme koje je potrebno za čišćenje prostorija za pranje. „Bez dozatora Tork PeakServe® obični dozatori ručnika za ruke trebali bi se puniti svako toliko na dane s velikim prometom, kada je osoblje već u žurbi. Standard usluge prostorija za pranje na dobroj je razini, zahvaljujući tome što ručnika za ruke ne nestaje.”

Uz Tork PeakServe ne morate brinuti o tome da će nestati ručnika za ruke. Jednostavno punjenje dozatora ujutro dovoljno je da se osigura da ručnici traju tijekom dana, čak i na dane s najvećim gužvama.

Kaisa Niemi

Voditelj parka, Raisio HopLop

Isprobajte Tork PeakServe® besplatno

Otkrijte kako naša prekretnica u doziranju ručnika može pomoći u poboljšanju iskustva za goste u prostoriji za pranje.

Nazovite nas izravno:

+36 1 392 2100

Besplatna proba

Registrirajte se za besplatnu probu proizvoda Tork PeakServe®

Kontaktirajte nas da biste zatražili besplatnu probu kako biste saznali kako Tork PeakServe® može poboljšati vaše iskustvo s toaletnim prostorima s velikim prometom.

Unesite ime
Unesite prezime
Unesite ispravnu adresu e-pošte
Please enter phone
Please, select your work industry.
Please, select your job role.
Please enter company
Unesite adresu
Unesite poštanski broj
Unesite grad
Ovaj obrazac zahtijeva vaše osobne podatke kako bismo mogli odgovoriti na vaš upit putem e-pošte. Pročitajte naše Uvjete korištenja i Pravila o zaštiti privatnosti za detaljan opis kako štitimo i upravljamo vašim podacima.
Potvrdite da ste pročitali informacije koje se odnose na osobne podatke i Uvjete korištenja
Ispunite recaptcha