LordoftheFries Rectangle.jpg

Dobitak bez gubitaka. Tork Xpressnap štedi više od vremena u restoranu Lord of the Fries.

Lord of the Fries jedna je od prvih franšiza brze hrane s pouzdanim vegetarijanskim i ekološkim programom. Radi se o novom konceptu opremljenih trgovina koji odgovara vrlo aktualnom, mlađem profilu i korisniku.

Generalni direktor Sam Koronczyk objašnjava, „Održivost je veliki dio našeg poslovanja. Lord of the Fries vegetarijanski je iz mnogih razloga. Također upotrebljavamo proizvode koji potječu iz lokalnih izvora gdje god je to moguće kako bismo zadržali ukus i kvalitetu.”
Uz takvu kulturu pozitivnosti nije nimalo čudno što su ekološki odgovorne salvete s dozatorom Tork Xpressnap tako dobar izbor za Lord of the Fries. „Upotrebljavali smo standardne salvete (s držačem) – ljudi su uzimali velike količine koje bi završavale u smeću. Bio je to gubitak novca i stvaranje nepotrebnog otpada. A salvete se nisu reciklirale.” Sam objašnjava, „Tork Xpressnap bolje su za okoliš od onih koje smo upotrebljavali. Radi se o boljem proizvodu, a i uštedjeli smo novac.”
 
Tork Xpressnap salvete dostupne su u 100% recikliranim, a sada i lokalno (AUS) proizvedenim, FSC certificiranim opcijama, a držač osigurava da korisnici uzimaju samo po jednu salvetu čime se smanjuje upotreba i otpad. Sam se slaže da je odabir dobitna kombinacija, „Upotrebljavamo puno manje... a i salveta je puno ljepša.” Lord of the Fries upotrebljava 100% reciklirane salvete bez bjelila Tork Xpressnap.
 
Lord of the Fries upotrebljava dvije vrste dozatora Xpressnap u svih sedam lokacija s trgovinama – dozatore za pult i stolne dozatore. Moguće je izabrati između četiri stila dozatora, svi imaju velik kapacitet i jednostavni su punjenje, štede vrijeme i posao.
 
Druga su značajka proizvoda Xpressnap AD-a-Glance paneli koje Lord of the Fries upotrebljava za brendiranje u trgovini. „Upotrebljavat ćemo ih dugoročno za naše posebne ponude i popuste. Dobri su za sama mjesta prodaje.” kaže Sam. A sada nova besplatna web-aplikacija AD-a-Glance čini sve još lakšim tako što sami možete na mreži izraditi svoj panel.
Lord of the Fries planira otvoriti još franšiza u Melbourneu i Sydneyu te drugdje u Australiji. Sam dodaje „Imamo također i neka inozemna ulaganja. Nastavit ćemo koristiti Tork Xpressnap u tim trgovinama.”

Tork Xpressnap bolje su za okoliš od onih koje smo upotrebljavali prije. Radi se o boljem proizvodu, a i uštedjeli smo novac.

Sam Koronczyk

Generalni direktor