Tork PeakServe®

Zaštita higijenskih standarda

Javne prostorije za pranje u zdravstvu teško je dosljedno održavati na visokom higijenskom standardu zbog neredovitog promjenjivog prometa. Tork PeakServe® smanjuje broj provjera dozatora, omogućuje osoblju za čišćenje da više vremena troši na čišćenje na kritičnim područjima. Dosljedno opskrbljivanje papirnatim ručnicima za ruke u javnim prostorijama za pranje smanjuje rizik od zaraze.


Higijenski izazovi u sektoru zdravstva
 
Voditelji ustanova u zdravstvu su pod sve većim pritiskom. A iako se usluge čišćenja mogu kupiti preko nabave, kao i svakoj industriji, jedinstveni zahtjevi zdravstvenog sektora također sadržavaju jedinstvene uvjete i standarde za higijenske proizvode. U zdravstvu će higijena uvijek biti integralni dio održavanja standarda visoke kvalitete. I uvijek će biti vrlo važno smanjiti rizike od zaraze za pacijente, štićenike, posjetitelje i osoblje.
 
Higijena ruku tijekom sezonskih gužvi
 
Kritičan izazov za javne prostorije za pranje u zdravstvenim ustanovama jest velik promet, osobito u razdobljima gužvi kao što su godišnje epidemije zaraznih bolesti kao što je gripa. Uz više osoba kojima je potrebna skrb, uvodi se više bakterija u okruženje što predstavlja rizik za pacijente i za osoblje. Iako je higijena ruku uvijek važan dio osnovnih higijenskih rutina, tijekom ovih gužvi jedna je od najvažnijih mjera koje možemo poduzeti kako bismo spriječili širenje zaraze. Dobra higijena ruku također se suprotstavlja otpornosti na antibiotike.
 
Smanjite rizike s proizvodom Tork Peakserve®
 
Čista zdravstvena ustanova doprinosi boljem zdravlju i atraktivnijem radnom okruženju te ostavlja sveukupno dobar dojam. A održavanje dobrih higijenskih standarda u javnim prostorijama za pranje lakše je s higijenskim sustavima koji ne zahtijevaju puno održavanja kao što je Tork PeakServe®. Dozatori s velikim kapacitetom osiguravaju bolju higijenu za posjetitelje, a vrijeme koje se uštedi na ponovnom punjenju dozatora omogućuje osoblju za čišćenje da obavlja kritičnije zadatke. 
 
To je PeakServe 
  1. Paketi su komprimirani za 50 % što omogućuje kapacitet od 2.100 ručnika po dozatoru*
  2. Neprekidni paketi povezuju se međusobno kako se umeću
  3. Paketi doziraju bez prekida jedan po jedan ručnik
 
*U odnosu na Tork Universal punjenja i dozatore preklopljenih ručnika 552000.