Tork PeakServe®

Osigurajte svakodnevnu dobrobit

Iskustvo prostorije za pranje visoke kvalitete pokazuje da vam je stalo do vaših zaposlenika te ostavlja dobar dojam na posjetitelje. Tork PeakServe® omogućuje vam postavljanje novog standarda za superiorno iskustvo prostorije za pranje, osigurava dobrobit osoblja, smanjuje bolovanja i rasterećuje posao.


Higijenski problemi u okruženju otvorenog ureda
 
Postaje sve očiglednije da čistoća i higijena na radnom mjestu nisu
više samo stvar uljudnosti, nego vitalan čimbenik za produktivnost. Sa sve više ureda koji se pretvaraju u otvorene urede, osobe se češće susreću, dijele prostore i tehnologije te se stoga suočavaju s više higijenskih rizika nego prije.
 
Implementiranje higijenske strategije i njezinih prednosti
 
Nedostatak rutine kada se radi o osiguravanju dostatne higijene ostavlja dojam da kolege na poslu ne čine dovoljno kako bi se općenito spriječilo širenje bakterija. Primjenom strategije higijene u uredu, zaposlenici mogu povećati produktivnost i blagostanje smanjenjem bolovanja i higijenskih briga. Studije su pokazale da provođenje ispravnog programa higijene ruku u uredu može smanjiti količinu bolovanja za više od 20 %, a pokazalo se da smanjuje zabrinutost, poboljšava moral i stav prema radnom mjestu zaposlenika.
 
Kako Tork PeakServe® može biti dio bolje strategije higijene 
 
Jedan od najvažnijih čimbenika za poboljšanje higijene ruku i samim time smanjeno pojavljivanje zaraznih bolesti jest jednostavno pružiti više prilika za higijenu ruku, a jedna je osigurati da su prostori uvijek opskrbljeni. A tu nastupa Tork PeakServe. Ova prekretnica postavila je novi standard za doziranje ručnika u velikom prometu. Uz pružanje 250 %* više ručnika za ruke kako bi se izbjegao nestanak zaliha i opsluživanje 600* gostiju više između ponovnih punjenja, možete biti sigurni da je vaša prostorija za pranje s velikim prometom spremna za doziranje!  
 
Objašnjenje naše najnovije inovacije

Naši novi ručnici za ruke komprimirani su kako bi ih stalo dvostruko više u manje prostora. Sustav funkcionira bez prekida: Komprimirani Tork PeakServe paketi povezuju se jedan s drugim kada se umeću i ručnici su povezani tako da se doziraju bez prekida. 
Rezultat je novi standard ujednačenog, neprekidnog protoka ručnika i dozator koji ostaje malen, a ima 35 % više kapaciteta nego bilo koji drugi proizvod na tržištu.*
 
 
7. Arbogast, J. W., Moore-Schiltz, L., Jarvis, W. R., Harpster-Hagen, A., Hughes, J., & Parker, A. (2016). Utjecaj sveobuhvatnog programa higijene ruku na radnom mjestu na
zahtjeve i troškove zdravstvenog osiguranja zaposlenika, odsutnost s posla i percepciju i postupke zaposlenika. Časopis za profesionalnu i ekološku medicinu, 58(6), e231.