Sparkling Hills Resort 2 Rectangle.jpg

Odmaralište Sparkling Hill

Odmaralište Sparkling Hill, uklesano u granitnu stijenu nad jezerom Okanagan u Britanskoj Kolumbiji, jedno je od najspektakularnijih wellness odredišta na svijetu.

Odmaralište – u privatnom vlasništvu Gernot-Langesa Swarovskog iz slavne austrijske obitelji kristala – dizajnerski je izložak s dramatičnim ulaganjem od 10 milijuna USD u kristalne elemente Swarovski. 40.000 četvornih stopa spa prostorija i 152 luksuzne sobe za goste (uključujući tri penthouse apartmana od 1.200 četvornih stopa) pružaju poglede koji uistinu oduzimaju dah. No vizija Sparkling Hilla puno je više od onoga što je ugodno oku.
 
Prateći trend wellnessa za cijelo tijelo u Sjevernoj Americi, odmaralište teži pružiti svojim gostima potpunu revitalizaciju tijela i uma, no za stvaranje holističkog doživljaja na najvišoj razini potrebno je puno više od zakazivanja spa seanse ili lijepih soba.
 
Unutar 100 mogućnosti raspoloživih tretmana, oblikovan je jedinstven osobni plan – često za boravak od cijelog tjedna ili duže – za svakog gosta. Svaki posjet započinje izgradnjom povjerenja i ugode: „Boravak s nama cijeli tjedan mijenja odnos na relaciji gost – djelatnik. Oni postaju dio naše obitelji. Gosti upoznaju osoblje, a mi saznajemo priču koja ih je dovela do Sparkling Hilla, saznajemo o njihovim obiteljima i budućim planovima” kaže Jana Gohl, operativni direktor odmarališta Sparkling Hill.
 
Posjet bilo kojem luksuznom hotelu podrazumijeva vrlo visoka očekivanja od kojih je većini najvažniji standard usluge. Međutim, nevjerojatna količina pojedinosti doprinosi iskustvu: sveukupna čistoća, kvaliteta i predstavljanje hrane, kvaliteta pogodnosti (kao što je materijal i tkanina ručnika pa čak i kakav je na dodir toaletni papir), kao i cjelokupno stanje i održavanje hotela. Zato odmaralište Sparkling Hill upotrebljava mnoge proizvode Tork među kojima je Tork Xpress® ekstra mekani višestruko presavijeni ručnik za ruke jedan od proizvoda koji posebno zaokuplja pažnju Jane Gohl.
 
Luksuzno iskustvo podrazumijeva kvalitetu u svakom smislu, a u Sparkling Hillu nema isprika – samo apsolutna predanost da se svakom gostu pruži što god mu je potrebno da bi se osjećao kao da je kod kuće. Upravo ta želja – da svaki posjetitelj osjeća da se o njemu brine – potiče nadahnuće za predviđanje i ispunjavanje zahtjeva prije nego što je uopće izgovoren ili prije nego što gost postane uopće svjestan da bi to mogao željeti. Radi se o težnji da se goste tretira kao da su obitelj što oni i jesu.

Boravak s nama cijeli tjedan mijenja odnos na relaciji gost – djelatnik. Oni postaju dio naše obitelji. Gosti upoznaju osoblje, a mi saznajemo priču koja ih je dovela do Sparkling Hilla, saznajemo o njihovim obiteljima i budućim planovima.

Jana Gohl

Operativni direktor odmarališta Sparkling Hill