Star-Buffet 2 - Rectangle.tif

Tork Xpressnap® omogućuje zgodno rješenje za prometni Star Buffet

Bifei su vrlo prometni. A Star Buffets nisu iznimka, s mnogo lokacija na kojima se poslužuje tisuću obroka dnevno i nudi preko 150 različitih jela. Takva količina zahtijeva kvalitetan sustav upravljanja uz podršku proizvoda i partnera koji mogu pomoći u isporuci.

Bifei su vrlo prometni. A Star Buffets nisu iznimka, s mnogo lokacija na kojima se poslužuje tisuću obroka dnevno i nudi preko 150 različitih jela. Takva količina zahtijeva kvalitetan sustav upravljanja uz podršku proizvoda i partnera koji mogu pomoći u isporuci.
Jedan takav partner restorana Star Buffet je Tork koji dobavlja držače i salvete Xpressnap® restoranima Star Buffet od 2011. Iako salvete mogu izgledati kao malena stavka u bifeu, upravitelj restorana Star Buffet Bossley Park, Dudley Lo, kaže da je Tork Xpressnap® učinio veliku razliku. „Stavljali smo salvete u košare na različita mjesta u bifeu”, Lo objašnjava, „i ljudi bi ih uzimali u velikim količinama kako bi prolazili.”
Lo je trebao obnavljati zalihe svakih 30 minuta čime se gubilo vrijeme i novac. To nije bio problem samo u restoranu Bossley Park Star Buffet, već i na svih osam lokacija Star Buffets diljem NSW-a. 
Restorani Star Buffet nalaze se u velikim sportskim klubovima ili RSL-ima i imaju 350–800 sjedećih mjesta. Tijekom ručka i večere te događaja i cateringa upotreba salveta je značajna. Lo je bio u potrazi za boljim rješenjem za salvete kada je naišao na Tork Xpressnap®. „Smatrao sam da držač izgleda elegantno, bio je vrlo zgodan i sviđala mi se značajka AD-a-Glance”, kaže Lo. 
Zamjenjivi oglašavački paneli AD-a-Glance na bočnoj strani svih držača Tork Xpressnap® znače da možete staviti svoju poruku izravno pred svoje klijente. A izrada je tako jednostavna s novom, besplatnom web-aplikacijom na web-mjestu Tork. Možete izabrati jedan od postojećih predložaka ili napraviti vlastiti.
Lo je naručio određeni broj postolja Tork Xpressnap® i stavio ih na četiri mjesta u bifeu u Bossley Parku te bio oduševljen rezultatima. „Ljudima je potrebno manje vremena da uzmu salvetu te se ne zadržavaju u bifeu i uzimaju samo jednu umjesto velike količine”, objašnjava Lo. Veliki kapacitet i smanjena potrošnja znači da Lo obnavlja količinu salveta samo jedanput na dan –veliki pomak na bolje u odnosu na svakih 30 minuta. 
Tork Xpressnap® zajamčeno smanjuje upotrebu salveta za 25%, no u restoranu Star Buffet također je smanjio gužvu, čišćenje i vrijeme provedeno u redu, dokazujući kako je to u cijelosti praktično rješenje. 

Imamo ocjenu HACCP te sam mislio kako će uz Tork Xpressnap® sve biti čišće te da će biti dobar i iz zdravstvenih i sigurnosnih razloga

Dudley Lo

Upravitelj u restoranu Star Buffet Bossley Park