Sveučilište u Marylandu

Osigurajte dobro akademsko okruženje u svako doba

Neprekidno snabdijevanje ručnika za ruke za osiguravanje ispravne higijene ruku pomaže u stvaranju pozitivnog iskustva s prostorijom za pranje i pokazuje da je škola'predana dobrobiti studenata i fakulteta. Tork PeakServe pruža neprekidnu raspoloživost ručnika za ruke te stoga osigurava ispravnu higijenu ruku što dovodi do manje rizika od prijenosa bakterija i odsustva zbog bolovanja. Pogledajte kako Tork PeakServe pomaže u prilično složenom održavanju kampusa Sveučilišta u Marylandu koji se sastoji od 96 akademskih zgrada i 13 sportskih objekata!

Tork PeakServe označava novo poglavlje u održavanju objekata

S više od 6 tisuća četvornih metara prostora za čišćenje koji obuhvaćaju 96 akademskih zgrada i 13 sportskih objekata, tim za održavanje objekata u Sveučilištu u Marylandu, College Park, nema jednostavan zadatak svaki dan. Osnovano 1856., Sveučilište se širilo tijekom godina i sada prima više od 41.000 studenata i gotovo 5.000 osoblja fakulteta. Njihovi objekti moraju biti u top formi kako bi se zadovoljili zahtjevi neprekidno rastućeg kampusa. Kao dom za klub Maryland Terrapins diljem 13 sportskih objekata, organiziraju se sportski događaji i zadovoljavaju sportske potrebe kampusa. Uz niz zgrada i zahtjeva, tim u Sveučilištu Maryland tražio je sustav za poboljšanje učinkovitosti i pružanja rješenja koje bi funkcioniralo u cjelini za akademske zgrade i nogometni stadion. Uz pomoć dozatora Tork PeakServe® mogli su unaprijediti čistoću svojih toaletnih prostora i smanjiti količinu posla za svoje osoblje.

Manje provjera, manje problema

Tijekom domaćinske nogometne utakmice Terrapinsa, Sveučilište može primiti do 54 tisuće posjetitelja što znači veliki izazov za toaletne prostore. Thomas Saunders, voditelj za sportske objekte, rekao je kako je prije dozatora Tork PeakServe tim za održavanje imao brojne probleme kako bi iskustvo u toaletnim prostorima održao pozitivnim za goste. „Prije utakmice morali smo odlučiti za svaki dozator hoćemo li riskirati da ponestane papira usred utakmice ili ćemo zamijeniti djelomično iskorištene role cijelima što je značilo dodatan otpad i trošak. Budući da je u dozatorima ponestajalo papira tijekom utakmica, gosti bi postali frustriranima jer su se stvarali redovi, a vrijeme provedeno u toaletnom prostoru bi se povećalo”, kaže Saunders. 

Tork PeakServe pomogao je timu da smanji cjelokupni otpad bez narušavanja iskustva za goste. Umjesto toga, poboljšali su iskustvo za goste smanjujući broj nestanaka papira tako što su omogućili osoblju da napuni svaki dozator prije događanja bez potrebe za bacanjem proizvoda u dozatoru. „Mogućnost nadopune dozatora u bilo kojem trenutku uistinu je zgoditak za moj tim i mene, ne moramo brinuti o tome da će nam nestati materijala tijekom događanja.” kaže Saunders.

Dvostruki dobitak za osoblje

Bob-Pils.jpg

„Jedna od najvećih prepreka u svakoj promjeni u velikom toaletnom prostoru jest dobivanje podrške osoblja za održavanje koje radi s proizvodom svakodnevno”, kaže Saunders. S više od 165 članova osoblja za održavanje, upravljanje prijelazom i pronalaženje sustava koji funkcionira za cijeli tim bilo je primarno. Bob Pils, pomoćnik direktora za Usluge u zgradi, izvještava kako je Tork PeakServe dobio apsolutnu podršku od osoblja za održavanje zbog svoje jednostavnosti upotrebe. „Nismo imali apsolutno nikakvih primjedbi od našeg osoblja za održavanje u radu s dozatorom Tork PeakServe. Tim je uvidio da mogu jednostavnije nositi više punjenja po prostorima zbog pakiranja za nošenje i da se manje moraju saginjati kako bi čistili otpad na podu jer PeakServe ne treba opskrbljivati”, kaže Pills. Osim toga, s manje pomičnih dijelova i manje toga što može krenuti krivo, tim je izvijestio kako su primijetili uštedu na vremenu zbog koje su se mogli usredotočiti na druge radove. 

„Naš je cilj osigurati da svaki student, član fakulteta i posjetitelj imaju najbolje moguće iskustvo kada su u kampusu, a toaletni prostori su dio tog iskustva. Tork PeakServe omogućio nam je da poboljšamo to iskustvo i istodobno smanjimo brigu oko nestanka papira, čistoće toaletnih prostora i mnogih drugih problema s kojima se suočavamo s dozatorima za ručnike”, kaže Pills. „To je pozitivan korak u pravom smjeru za naše osoblje za održavanje.”

Tim je primijetio da se manje saginju kako bi počistili otpad na podu zato jer ne treba brinuti o opskrbljivanju dozatora Tork PeakServe.

Bob Pils

Pomoćnik direktora za Usluge u zgradi, Sveučilište u Marylandu

Isprobajte Tork PeakServe® besplatno

Otkrijte kako naša prekretnica u doziranju ručnika može pomoći u poboljšanju iskustva za goste u prostoriji za pranje.

Nazovite nas izravno:

+36 1 392 2100

Besplatna proba

Registrirajte se za besplatnu probu proizvoda Tork PeakServe®

Kontaktirajte nas da biste zatražili besplatnu probu kako biste saznali kako Tork PeakServe® može poboljšati vaše iskustvo s toaletnim prostorima s velikim prometom.

Unesite ime
Unesite prezime
Unesite ispravnu adresu e-pošte
Please enter phone
Please, select your work industry.
Please, select your job role.
Please enter company
Unesite adresu
Unesite poštanski broj
Unesite grad
Ovaj obrazac zahtijeva vaše osobne podatke kako bismo mogli odgovoriti na vaš upit putem e-pošte. Pročitajte naše Uvjete korištenja i Pravila o zaštiti privatnosti za detaljan opis kako štitimo i upravljamo vašim podacima.
Potvrdite da ste pročitali informacije koje se odnose na osobne podatke i Uvjete korištenja
Ispunite recaptcha