Pranje ruku od strane djece

Edukacija

Čista škola s dosljednim pristupom ispravnim higijenskim proizvodima vrlo je važna u održavanju zdravlja i dobrobiti učenika, nastavnog i nenastavnog osoblja. Osiguravanje da su svi toaletni i ostali prostori na svim razinama institucije odgovarajuće opremljeni, očišćeni i održavani također pomaže u sprečavanju širenja zaraze. Više od 50 godina Tork je bio – i nastavlja biti – predan poboljšanju školske higijene i čišćenja pružanjem potpunih higijenskih rješenja i proizvoda, kao i edukativnih programa za pranje ruku, pružajući školama rasterećenje zbog spoznaje da se brinu o dobrobiti svojih učenika, nastavnika i osoblja u svojim prostorima.

Osigurajte dobru ocjenu u higijeni ruku

Bez obzira na obrazovnu ustanovu kojom upravljate, edukacija o dobroj higijeni ruku može pomoći učenicima, nastavnicima i osoblju da ostanu zdravi i smanjiti širenje virusa i bolesti. Dok svaka dobna razina zahtijeva različite pristupe za poticanje ispravne higijene ruku, važno je zapamtiti da bolesni učenici, nastavnici i osoblje ne bi trebali dolaziti u školu. Nadalje trebate poticati često i temeljito pranje ruku u školama i obrazovnim ustanovama te osigurati da su jedinice za pranje ruku opskrbljene sapunom i jednokratnim papirnatim ručnicima za ruke te da imaju toplu vodu.
 
Preuzmite plakat za postupke pranja ruku i dezinficiranja.

Zašto su papirnati ručnici sigurniji odabir

Održavanje dobre higijene ruku uključuje pristup sigurnim opcijama sušenja ruku. Sušenje ruku papirnatim ručnicima za ruke smanjuje rizik od širenja bakterija; dok sušila na zrak mogu širiti veće količine mikroorganizama u zrak*. Papirnati ručnici za ruke prikladni su i za mnoge druge upotrebe osim sušenja ruku, primjerice: ispuhivanje nosa, brisanje usta, popravljanje šminke, medicinske potrebe i kao pomoć da se izbjegnu prljave kvake i slavine.
 

Preporuke proizvoda

Budite u kontaktu

Kako stvoriti higijensko i čisto radno mjesto? Pozovite jednog od naših stručnjaka da vas kontaktira za razgovor o našim proizvodima i rješenjima.