Blagovaonica

Pružite dojam i ugođaj kojima težite uz kombinacije salveta i stolne dekoracije koji nadopunjuju vašu tematiku. Bez obzira na to poslužujete li brze obroke, samo pića ili obroke od pet sljedova, možemo vam uštedjeti vrijeme i novac proizvodima koji pružaju potrebnu učinkovitost i funkcionalnost.

Samoposluživanje

Držanje korisnika u pokretu, dok im dajete izbor koji žele, može predstavljati higijenski izazov. Poslovi ponovnog punjenja, upravljanja otpadom i skladištenja moraju teći besprijekorno. Naš asortiman pametnih proizvoda za posluživanje, uključujući Tork Xpressnap sustav dijeljenja salveta, dizajniran je da bi se povećala učinkovitost, tako da vaše osoblje može posvetiti više vremena korisnicima, čak i u razdoblju najveće gužve.

Preporuke proizvoda

Potpuna usluga

Klijenti primjećuju kad je doživljaj u blagovaonici usavršen do najsitnije pojedinosti. Naši proizvodi za brisanje i čišćenje mogu vam pomoći u pružanju neupitne higijene, no i odgovarajući završni detalji u opremanju stola mogu puno značiti. Sve je dizajnirano kako bi doživljaj u blagovaonici bio baš onakav kakav želite stvoriti.

Preporuke proizvoda

Drive thru

Klijenti u pokretu vraćaju se po još kada ispunite njihova očekivanja, brzo i pouzdano. Naši proizvodi za uslugu u vozilu povećavaju učinkovitost i zadovoljstvo klijenta.

Preporuke proizvoda

Prilagođeni tisak

Naše salvete dizajnirane su za učinkovitost. No zašto ih ne bismo zaposlili malo više? Jeste li znali da 75 % korisnika salveta primjećuje tisak na salveti? Prilagođeni tisak povoljan je način za promicanje robne marke, a prigodu čini još posebnijom. S prilagođenim tiskom vaše su mogućnosti beskonačne! Nudimo prilagođeni tisak na svim našim salvetama za dozatore kao i na širokom rasponu običnih salveta. Prilagođeni tisak pomaže vam u stvaranju ispravnog dojma te nezaboravnog iskustva objedovanja za vaše goste. Za više informacija kontaktirajte lokalnog prodajnog zastupnika za Tork.