Pravila o kolačićima

Pravila o kolačićima

Na ovom sajtu se koriste kolačići. U sledećem odeljku dobićete detaljne informacije o upotrebi kolačića i mogućnostima da ih prihvatite ili odbijete. 
 
Šta je kolačić? 
Male datoteke sa podacima koje se prenose sa nekog sajta na tvrdi disk vašeg računara nazivaju se „kolačići”. To nisu računarski programi, već samo male tekstualne datoteke koe omogućavaju sajtovima da čuvaju i prikupljaju informacije o pretraživačkim navikama nekog korisnika interneta. Većina sajtova koristi kolačiće zato što su oni deo skupa alatki i unapređuju korisničko iskustvo na internetu. Kolačići omogućavaju sajtovima da pružaju prilagođene usluge (npr. čuvaju podatke za prijavljivanje, drže proizvode u korpi ili prikazuju odgovarajući sadržaj).
 
Kako koristimo kolačiće 
Pošto poštujemo vaše pravo na privatnost, možete odabrati da ne dozvolite neke vrste kolačića. Kliknite na dugme „Podešavanja kolačića” Click da biste saznali više i promenili naša podrazumevana podešavanja. Ipak, blokiranje nekih vrsta kolačića može poremetiti vaše iskustvo na ovom sajtu i usluge koje možemo da pružimo.
 
Kad privatite sve kolačiće u našem prozorčiću za podešavanja, tada prihvatate čuvanje kolačića na svom uređaju radi bolje navigacije po sajtu i analiziranje upotrebe sajta i uz to pomažete naše marketinške napore. Promenom podešavanja kolačića, bilo putem veze ka podešavanjima naših kolačića, bilo u vašem pregledaču, sajt će i dalje raditi, ali bez gorenavedenih poboljšanja.