Uredi

Uredi

Pružanje dosljedno zdravog i higijenskog radnog okruženja ključno je za zadovoljstvo, dobrobit i produktivnost zaposlenika. Danas kada je higijena važnija nego ikada, radi se o glavnom prioritetu. Kao voditelj ustanove želite isporučiti besprijekorno iskustvo bez pritužbi. No zadržavanje kontrole djelovanja je teško, a poboljšanje radova pod neprekidnim pritiskom zbog troškova još je teže.


Mnoge tvrtke prelaze na fleksibilnija radna mjesta u kojima se zaposlenici mogu dinamično kretati kroz uredsko okruženje. To za voditelje ustanova kao što ste vi i za vaše osoblje za čišćenje znači još veće zahtjeve. Kako biste dosljedno održavali zdravo i čisto radno mjesto za svoje zaposlenike, trebaju vam učinkoviti i pametniji načini rada.


Naša ponuda usluga čišćenja na osnovi podataka i proizvoda koji su jednostavni za upotrebu i sprečavaju nestanak zaliha, omogućuje vam poboljšanje kvalitete čišćenja kao i operativnu učinkovitost. Osnažuje vas za preuzimanje kontrole, upravljanje nepredvidljivim stavkama i pružanje zdravog iskustva posjetitelju uz smanjen klimatski utjecaj.

Tork Clean Care

Tork Clean Care

Tork pruža širok raspon ekspertize kao i funkcionalne i dobro osmišljene higijenske proizvode i usluge za moderne urede kako bismo vam pomogli da se pobrinete za svoje posjetitelje, zaposlenike i stanare.

Preporučeni proizvodi