Omogućite glatko poslovanje

Omogućite glatko poslovanje

Poboljšajte učinkovitost, promovirajte higijenu i smanjite otpad sistemom dozatora salveta prikladnim za svaku potrebu. Uz Tork Xpressnap® štedite vrijeme i dodajete vrijednost poslovanju.

Uštedite sa svakom salvetom

Vremena uvijek nedostaje. Povećajte svoju učinkovitost pojedinačnim doziranjem iz Tork Xpressnap dozatora salveta za stol i smanjite upotrebu do 25 %.*
Dozator sa salvetama stoji na drvenom stolu

Bolja higijena za vaše poslovanje

Promovirajte sigurno i čisto mjesto za svoje osoblje i goste, s proizvodima dizajniranim za održavanje higijene u fokusu. Tork Xpressnap dozatori su u potpunosti pokriveni za smanjivanje dodirnih točaka, čime osiguravaju da se salvete dodiruju samo kada se upotrebljavaju te su pažljivo zaštićene od nečistoće i vlage.
Manje otpada, manje štetnog utjecaja
Uz naš Tork Xpressnap dozator salveta za pult možete smanjiti otpad do 43 %** zahvaljujući pametnom pojedinačnom doziranju što doprinosi svjesnijoj upotrebi salveta napravljenih od 100 % recikliranih materijala.

Svevremenski dizajn za svaku potrebu

Bez obzira na stil ili preferencije, naš širok raspon dizajna uključuje prikladne opcije za svaku vrstu poslovanja. Prilagodite zaslone za promoviranje svog poslovanja ili izaberite naše dozatore u boji aluminija ili oraha za profinjen izgled.

Kompaktan i elegantan dizajn, smanjuje iskorištenost prostora na pultu

Dozator salveta u boji orahova drveta napunjen salvetama

Neusporediva funkcionalnost

Tork Xpressnap i Tork Xpressnap Fit® dozatori dizajnirani su kako bi pomogli kod potreba vašeg osoblja. Kombiniraju velik kapacitet salveta s indikatorima ponovnog punjenja i pločama s bravom za pametno otvaranje i dopunjavanje. Pružaju neusporedivu jednostavnost upotrebe i funkcionalnost za svaku ustanovu.

AD-a-Glance prilagodljiv prikazni prozorčić

Dozator salveta napunjen salvetama

Tork Xpressnap® dozator postoji za svaku potrebu

Istražite naša dva sistema dozatora kako biste pokrili svoje specifične potrebe. Odaberite svoj Tork Xpressnap sistem dozatora.

Reference

* U usporedbi s tradicionalnim dozatorima 
** Na osnovi istraživanja koje je usporedilo potrošnju i težinu Tork Xpressnap sistema za pult u odnosu na Tork tradicionalni sistem dozatora (271600 s 109035)