Čiste ruke i zdrave ruke

Čiste ruke i zdrave ruke

Želite li poboljšati higijenu ruku u svojoj ustanovi? Naš Tork alat za izradu plakata pomaže vam da promičete usklađenost i pokažete pacijentima da su u izvrsnim, sigurnim rukama.

Ready-made templates

Higijena ruku neka vam bude na prvom mjestu

Ispravna higijena ruku najučinkovitija je mjera za sprečavanje širenja bolesti i zaraza. Jednostavna rutina s dugoročnim utjecajem na zdravlje pacijenata i osoblja. Tork alat za izradu plakata pruža jednostavno rješenje kao podsjetnik vašem osoblju o važnosti održavanja dobre higijene ruku te kao pomoć da stvore dugotrajnu naviku. 
 
Ključ poboljšanja higijene ruku u vašoj ustanovi jest da se poruke obnavljaju. Uz Tork alat za izradu plakata možete osvježiti plakate brzo i jednostavno – čak ćemo vam poslati podsjetnik svaka tri mjeseca.

Unaprijedite percepciju pacijenta natpisima za higijenu ruku

Osim poboljšanja zdravstvenih standarda, plakati za higijenu ruku također imaju pozitivan učinak na imidž ustanove. Zapravo, više od 8 od 10 pacijenata izjavilo je da se zbog prisutnosti natpisa za higijenu ruku osjećaju sigurnije u smislu čistoće ustanove i njezine kvalitete skrbi.