Prostorija za pranje

Ostavljanje pravog dojma dok se brinete za svoje klijente i suradnike jednostavno je s našim visokokvalitetnim asortimanom za praonicu. Sve preporuke organizirane su tako da vaše poslovanje bude na prvom mjestu. Naše isprobane i testirane kombinacije omogućavaju vam jednostavan izbor. Naše smo preporuke podijelili na sljedeći način:

Ključno za higijenu

Smanjenje rizika od prijenosa bakterija kritično je na vašem radnom mjestu. Naši blagi sapuni, losioni za kožu, dezinficijensi i meki ručnici omogućuju čestim peračima ruku zaštitu ruku te štite druge od bakterija. Naš asortiman za potpunu higijenu ruku uključuje i atraktivne, „hands-free”, automatske dozatore. Oni dodatno mogu pomoći u smanjenju širenja bakterija te čak i potaknuti sudjelovanje.

Preporuke proizvoda

Impresivan izgled

Kada nakon posjeta prostoriji za pranje ljudi žele o njoj pričati, vaš dizajn mora biti izuzetan. Želite li poslati poruku i ostaviti upečatljiv dojam o svom poslovanju? Naši proizvodi za impresivan izgled nadopunjuju visokokvalitetne završne dodatke i materijale luksuznog toaleta kako bi odličan dizajn maksimalno došao do izražaja. Izuzetna briga o svojim klijentima započinje ovdje.

Preporuke proizvoda

Osnovno

Ako vam trebaju povoljni, praktični toaleti u koje brzo ulaze i izlaze mnogi gosti, odgovarajuće su komponente – uključujući otporne sisteme za higijenu – vrlo važne. Naši dozatori pojedinačnim papirnatim ručnikom i maramicom mogu pomoći u upravljanju potrošnjom. Štoviše, naša ponovna punjenja za sapun i papir velikog kapaciteta pospješuju pružanje dosljedne usluge bez dodatnih resursa za čišćenje i održavanje.

Preporuke proizvoda

Prostorija za pranje plus

Ako želite da se korisnici prostorije za pranje opuste u udobnijem okruženju koje im pruža više od samo osnovnog, Tork prostorija za pranje Plus ima sve što vam je potrebno. Od naših mekanih, ugodnih ručnika do hidratizirajućeg losiona, posjetitelji s raznolikim potrebama cijenit će dodatnu brigu i pažnju koju pružate.

Preporuke proizvoda