Dobra higijena u pripremi i posluživanju hrane

Priprema i posluživanje hrane

Gotovo nigdje higijena nema tako izravan utjecaj na rezultate kao u restoranima i kafićima. Održavanje dobre higijene u pripremi i posluživanju hrane ključno je u svim područjima poslovanja, uključujući kuhinju, prostor za objedovanje, toaletne prostore kao i dostavu. Dobre higijenske rutine pomoći će vam da osigurate sigurnost hrane i pružite najbolje i najsigurnije moguće iskustvo za goste i osoblje. Program Tork Clean Care pruža širok raspon ekspertize i rješenja za čišćenje za industrije pripreme i posluživanja hrane koji vam pomažu da uspostavite postupke i osposobite svoje osoblje. Uz savjete i sadržaj o tome kako održavati dobru osobnu higijenu i čišćenje površina – osiguravate da su gosti i zaposlenici dobro zbrinuti.

Povezani proizvodi

Kontaktirajte nas!

Kako stvoriti higijensko i čisto radno mjesto? Pozovite jednog od naših stručnjaka da vas kontaktira za razgovor o našim proizvodima i rješenjima.