Održivost

Održivost

Smanjivanje utjecaja na okoliš, povećavanje poslovne funkcionalnosti

Danas ljudi žele biti što je više moguće zdravi i održivi, kod kuće i izvan kuće. Tork je dio globalne tvrtke za higijenu i zdravlje, Essity, koja je prepoznata kao jedna od najodrživijih svjetskih tvrtki. Integrirali smo održivost u samo središte naše poslovne strategije, fokusirajući se na točke pomoću kojih možemo najviše utjecati i postavili visoke ambicije unutar područja fokusa kako bismo doprinijeli dobrobiti, održivoj potrošnji i kružnom društvu. 

Mislimo unaprijed na održivost

Otkrijte kako naša inovativna i održiva higijenska rješenja doprinose ubrzavanju prema UN-ovim ciljevima održivog razvoja.

Više od manje

Tork tim posvećen je razvoju proizvoda i rješenja kako bismo pomogli klijentima da smanje otpad i naprave Više od manje. Za nas to znači promjenu u načinu kako dizajniramo i proizvodimo proizvode duž cijelog lanca vrijednosti. 

Dobrobit

Higijena, zdravlje i dobrobit usko su povezani. Ulaganjem u poboljšanu higijenu u vašem poslovanju pokazujete da vam je stalo, uočavate prednosti zdravijeg osoblja koje manje izostaje i zadovoljnijih klijenata i posjetitelja. Torkova ambicija jest podizanje higijenskih standarda za sve i poboljšanje dobrobiti na radnom mjestu. Znamo da je dobrobit važna za funkcioniranje organizacije.

Jeste li znali?

90 % naših pakiranja napravljeno je upotrebom obnovljivih resursa od papira ili kartona koji se mogu reciklirati.

Cirkularnost

Za Tork cirkularnost znači ponovno promišljanje načina na koji poslujemo, učinkovitiju upotrebu i smanjenje otpada. Usmjereni smo na dizajniranje proizvoda i usluga koji odgovaraju cirkularnom društvu. Partnerstvom sa sličnim tvrtkama možemo zatvoriti ciklus u Profesionalnoj higijeni.


Preuzimamo vodstvo u mijenjanju profesionalne higijene iz linearne u cirkularnu. Za to su potrebni novi poslovni modeli koji uključuju odgovornu upotrebu resursa držeći se načela „dizajn, smanjenje, ponovna upotreba i recikliranje” pretvarajući otpad u nove resurse.

Sličica brošure za održivost
Pročitajte našu brošuru

Održiva higijenska rješenja za poslovanje

Preuzmite PDF

Reference

U usporedbi s Tork H2 Universal ponovnim punjenjima 150299
2-slojna salveta u stolnom dozatoru u usporedbi s Fastfold dozatorom (Tork dozator: 271800 i Tork ponovno punjenje: 10933)