Brisanje i čišćenje

Ostanite u ritmu svakodnevnih zadataka s izdržljivim i higijenskim krpama i držačima kada želite pobrisati to proliveno ulje ili obaviti završno čišćenje. Imamo što vam je potrebno, kada vam je potrebno. Stoga se možete usredotočiti na ono što vam je najvažnije.

Brisanje

Brisanje prolivenog, upijanje tekućina i brisanje prljavštine i prašine uobičajeni su predproizvodni zadaci. Što ih brže obavite, to prije možete početi raditi. Naši višenamjenski brisači su čvrsti, fleksibilni i upijajući. Idealni su ako želite suh alat, besprijekorno čiste površine i funkcionalne zamršene dijelove. A budući da je držač u blizini, brisač ne treba tražiti.

Čišćenje

Redovito održavanje kao što je uklanjanje nečistoće i tvrdokornih mrlja s površina, strojeva i alata traje minimalno. Naše krpe – suhe ili namočene u vodu, otopine ili deterdžente – pomažu u čišćenju. Izdržljivije od papira, naše krpe za čišćenje traju duže i rade brže kako bi se uštedjelo vrijeme i novac.

Poliranje

Za sjajan, zaštićen završni sloj, poliranje i trljanje krpama za poliranje svakoj površini daje najbolji mogući izgled. Ključno je upotrebljavati krpu prilagođenu namjeni koja je dovoljno mekana kako ne bi bilo grebanja, a pogodna za poliranje bez napora. Naše izdržljive krpe za poliranje prilagođene namjeni upijaju i primjenjuju sredstvo za poliranje jednakomjerno, čime ubrzavaju posao i učinkovito poboljšavaju cjelokupni rezultat.

Jedinica za pranje

Uštedite vrijeme s Tork jedinicama za pranje postavljenim u blizini djelatnika. Što su prije ruke oprane i suhe, to prije može započeti sljedeći zadatak.