Žene koje pogledavaju prema gore kroz prozor restorana, na prozorima se vide dijelovi radnog vremena

Misli unaprijed uz Tork

Tork vas inspirira i podržava u tome da mislite unaprijed kako biste uvijek bili spremni za posao. Od redefiniranja vrhunskog iskustva gostiju i učinkovitosti u čišćenju do novih načina razmišljanja o tome kako postati više održiv. Poboljšavamo vaše poslovanje tako što vam pružamo odgovarajuće znanje, higijenske proizvode i usluge kako biste bili spremni za ono u čemu je vaša tvrtka najbolja.

Naša ponuda

Kada god trebate brisati, sušiti, čistiti ili polirati, mi ćemo se za to pobrinuti. Naš asortiman držača, ponovnih punjenja i usluga oblikovan je kako bi zadovoljio specifične potrebe prostorija za pranje, industrijskih okruženja, kuhinja i blagovaonica. Tako se možete posvetiti vašem poslu bez brige o higijeni.
 

Ovo je Tork

Tork je globalni predvodnik u profesionalnoj higijeni. Iznimno nam je stalo do toga da vam pomognemo u poboljšanju vašeg poslovanja – od podizanja ljestvice do poboljšanja radne okoline. To je ambicija koja potiče naše ljude i vrhunske inovacije prema cirkularnosti, dobrobiti i zdravlju. 
 
A kao dio tvrtke Essity predani smo ispunjenju vaših potreba na održiv način – štedimo vam vrijeme, novac i trud kako biste se mogli usredotočiti na ono što je najvažnije u vašem poslovanju.

Tork je brend tvrtke Essity

 
Essity je vodeća tvrtka za globalnu higijenu i zdravlje koja razvija, proizvodi i prodaje proizvode za osobnu njegu (Baby Care, Feminine Care, inkontinencijski proizvodi i medicinska rješenja), potrošačke maramice te proizvode i rješenja za profesionalnu higijenu. Prodaja se provodi uz prisutnost mnogih snažnih brendova, uključujući vodeće globalne brendove, TENA i Tork, te druge brendove kao što su Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda i Zewa.
Poslovno djelovanje zasniva se na održivom poslovnom modelu s fokusom na stvaranje vrijednosti za ljude i prirodu. Sjedište tvrtke je u Stockholmu, u Švedskoj i navedena je na popisu Nasdaq Stockholm. Essity je prije bio dio tvrtke SCA Group.
 
Essity_logo_120x30.jpg


Doznajte više o tvrtki Essity ovdje

Essity u brojkama

Održiv život

Tork rješenja pomažu ljudima da budu održivi kada su izvan kuće kao i kada su kod kuće. Naša predanost održivosti zasnovana je na tri područja utjecaja na koja mislimo da će naši proizvodi i rješenja ostaviti najveći utjecaj: dobrobit, više od manje i cirkularnost. Zajedno možemo poboljšati izvedbu održivosti.
 
 
Movie-sustainability-16_10.jpg

Pomažemo tvrtkama više od 50 godina

Više od pola stoljeća Tork oblikuje tržište te je predvodnik u inovacijama u profesionalnoj higijeni diljem svijeta. Predstavili smo prvi dozator role s unutrašnjim odmotavanjem bez jezgre 1968., a sada predvodimo u digitaliziranju cijele industrije čišćenja i nastojanju da živote ljudi izvan kuće učinimo održivijima – sve kako bismo pomogli svojim poslovnim partnerima da budu korak ispred izazova i konkurenata.


Naša znamenita povijest inovacija


Helping businesses.png

Referenca

 
*Na osnovi globalne prodaje Tork brendiranih proizvoda 2023. i usluga za profesionalnu upotrebu.