Osposobljavanje za higijenu ruku

Osposobljavanje za higijenu ruku

Ispravna higijena ruku smatra se jednim od najvažnijih načina sprečavanja i kontrole prijenosa bakterija u zdravstvenim ustanovama. Na osnovi 5 trenutaka SZO-a za higijenu ruku, naše rješenje osposobljavanja omogućuje da se vaše osoblje osposobljava i unapređuje u svakom od tih važnih trenutaka – u virtualnoj stvarnosti.
Poboljšajte higijenu ruku u virtualnoj stvarnosti

Poboljšajte higijenu ruku u virtualnoj stvarnosti

Tork VR osposobljavanje i edukacija za čiste ruke zabavna je i interaktivna igra, posebno oblikovana da bi osposobljavanje za higijenu ruku bilo angažiranije i inspirativnije nego prije. Preuzmite ulogu medicinske sestre ili liječnika, stavite VR slušalice i spremite se za početak nove smjene na virtualnom odjelu. U nizu situacija iz stvarnog života vježbat ćete na svakom od 5 trenutaka SZO-a za higijenu ruku – služeći se vlastitim rukama. Niste bili usklađeni sa smjernicama SZO-a prvi put? Pokušajte ponovo i uskoro ćete imati izvrsne standarde higijene ruku – u virtualnom i stvarnom svijetu.

VR-glasses_800x200.jpg  


Preuzmite aplikaciju

Sve što vam je potrebno je pametni telefon, VR slušalice i aplikacija Tork VR osposobljavanje. Aplikacija je dostupna na stranicama App Store i Google Play.
Virtualna stvarnost za bolje učenje

Virtualna stvarnost za bolje učenje

Virtualna stvarnost ne samo da osposobljavanje čini zabavnijim i angažiranijim, također je vrlo učinkovita u poticanju promjene u ponašanju. U skladu s istraživanjem, osobe pamte samo 10 % onoga što su pročitale, 20 % onoga što su čule i 30 % onoga što su vidjele. Međutim, kada obavljamo ili simuliramo radnju, pamtimo čak 90 %.
Osposobljavanje zasnovano na najnovijem istraživanju

Osposobljavanje zasnovano na najnovijem istraživanju

Tork VR osposobljavanje zasnovano je na smjernicama SZO-a o higijeni ruku u zdravstvu. Kako bismo od nje napravili učinkovit alat za promjenu ponašanja i poboljšanje usklađenosti higijene ruku, razvili smo igru u bliskoj suradnji sa sveučilišnim bolnicama, bihevioralnim znanstvenicima i drugim stručnjacima.

vr-training-icon-800x500.jpg

Jeste li znali?

  • 1 od 4 zdravstvena radnika nisu sigurni je li njihova higijena ruku u skladu sa smjernicama.
  • 8 od 10 ih želi bolje osposobljavanje za higijenu ruku.
  • Trenutačno osposobljavanje smatra se teoretskim, dosadnim i pasivnim.
  • 1 od 2 žele da se osposobljavanje za higijenu ruku zasniva na činjenicama i najnovijim istraživanjima.
  • Gotovo 1 od 5 kažu da je vrlo važno da je njihovo osposobljavanje interaktivno, zabavno i angažirano.