Osposobljavanje za higijenu ruku

Osposobljavanje za higijenu ruku

Na osnovi 4 trenutka SZO-a za higijenu ruku u domovima za starije i nemoćne, naše rješenje osposobljavanja omogućuje da se vi i vaše osoblje osposobljavate i unapređujete u svakom od tih važnih trenutaka – u virtualnoj stvarnosti.
Medicinske sestre isprobavaju VR naočale

Poboljšajte higijenu ruku u virtualnoj stvarnosti

Stavite svoj VR pribor i pripremite se za početak nove smjene u virtualnom domu za starije i nemoćne. U nizu situacija iz stvarnog života prakticirate 4 trenutka SZO-a za higijenu ruku za domove za starije i nemoćne.

VR-glasses_800x200.jpg  


Preuzmite aplikaciju 

Sve što vam treba jest pametni telefon kompatibilan s VR-om, VR slušalice s daljinskim upravljačem ili slično za upravljanje igrom i Tork VR Training aplikacija za domove za starije i nemoćne. Aplikacija je dostupna na stranicama App Store, Google Play i Oculus.
Za Iphone telefone / IOS preporučujemo: Spojite VR slušalice (nije potrebno daljinsko upravljanje za ove slušalice, za upravljanje igrom kliknut ćete na slušalice); https://www.amazon.com/Merge-Goggles-Augmented-Adjustable-Comfortable/dp/B015CD6NVE
Za Android telefone: Postoji širok niz VR slušalica za biranje ovisno o tome koji telefon imate. Sve od kartona
 
Kako preuzeti:
 
  • Obavezno imajte VR naočale koje rade s pametnim telefonom
  • Preuzmite aplikaciju na telefon putem aplikacija AppStore ili GooglePlay
  • Spojite daljinski upravljač s telefonom putem Bluetootha
  • Pokrenite aplikaciju i stavite pametni telefon u svoje VR naočale
  • Prilagodite i kalibrirajte
  • Uđite u naš virtualni svijet 
Medicinske sestre na sastanku

Virtualna stvarnost za bolje učenje

Virtualna stvarnost ne samo da osposobljavanje čini zabavnijim i angažiranijim, također je vrlo učinkovita u poticanju promjene u ponašanju. Prema istraživanju, kada obavljamo ili simuliramo radnju, pamtimo čak 90 %.

Osposobljavanje zasnovano na najnovijem istraživanju

Tork VR Clean Hands osposobljavanje za domove za starije i nemoćne na osnovi smjernica SZO-a za higijenu ruku u domovima za starije i nemoćne. Kako bismo od njega napravili učinkovit alat za promjenu ponašanja i poboljšanje usklađenosti higijene ruku, razvili smo osposobljavanje u bliskoj suradnji s domovima za starije i nemoćne, bihevioralnim znanstvenicima i drugim stručnjacima.