Tork krpa za čišćenje s mikrovlaknima

Mikrovlakna su dokazano najbolji materijal za krpe za čišćenje

Kada je higijena iznimno važna, ključna je upotreba odgovarajućih proizvoda za čišćenje i dezinficiranje. Da biste spriječili infekcije povezane sa zdravstvom i izbjegli prijenos zaraze, bitno je ukloniti mikroorganizme, prašinu i nečistoću. Najveća prednost upotrebe krpa s mikrovlaknima jest njihova sposobnost skupljanja i zadržavanja čestica. Zahvaljujući svojim tankim vlaknima, materijal od mikrovlakana kupi nečistoću i mikroorganizme – umjesto da ih samo gura uokolo. 

Uzmite besplatan probni primjerak

Zašto biste se trebali prebaciti na mikrovlakna

Tork krpe s mikrovlaknima

Jednokratne ili višekratne krpe s mikrovlaknima?

Naše jednokratne krpe s mikrovlaknima smanjuju rizik prijenosa zaraze na kritičnim područjima kao što su operacijske sale, kirurški prostori i izolacijski prostori jer ih upotrebljavate samo jednom. Naše višekratne krpe s mikrovlaknima dolaze u različitim bojama kako biste osigurali da vaš tim upotrebljava odgovarajuću krpu s obzirom na područje i zadatak i tako smanjili rizik od prijenosa zaraze. Višekratna krpa može se prati 300 puta. Obje su krpe vrlo učinkovite u uklanjanju bakterija. Pročitajte dalje da biste otkrili koje rješenje najbolje odgovara vašim potrebama ili iskoristite besplatno probno razdoblje bez obaveze.

Doživite prednosti mikrovlakana

Isprobajte naše krpe s mikrovlaknima visoke kvalitete. Iskoristite besplatno probno razdoblje bez obaveze.

Odricanje od odgovornosti

Za upotrebu s vodom.  Ako lokalna uprava ili smjernice zahtijevaju upotrebu s dezinficijensima, pogledajte oznake dezinficijensa za upotrebu i učinkovitost.
Pogledajte upute proizvođača o dezinficijensu za primjenu dezinficijensa s krpama s mikrovlaknima.
Metode su izmijenjene verzije industrijskih standardnih metoda (^EN16615 i ASTM E-2362-16 i E-2967-15)
Testirano sa S. aureus, P. aeruginosa, E. hirae, C. albicans, C. difficile
Za površine u okolini – ne za medicinske uređaje (ne sterilizira)
@ Odricanje od odgovornosti:  Praćenje ATP metode 
^ Odricanje od odgovornosti : Prilikom pranja u skladu sa smjernicama CDC-a / NHS-a za vruću vodu i praćenja uputa na oznakama
# Odricanje od odgovornosti:  Prilikom pranja u skladu sa smjernicama CDC-a / NHS-a za izbjeljivanje na niskoj temperaturi
% Odricanje od odgovornosti:  Praćenje zahtjeva zdravstvene metode kirurškog zastora i ogrtača i zahtjeva SS-EN-13795-1