Osigurajte ispravnu higijenu uz Tork obuku i edukaciju

Osigurajte ispravnu higijenu uz Tork obuku i edukaciju

Doznajte kako čistiti sobu pacijenta na ispravan način uz interaktivnu obuku.

Tork interaktivna obuka za čistu bolnicu

Tork interaktivna obuka za čistu bolnicu naša je online interaktivna edukacija oblikovana kako bi postupak obuke za čišćenje prostora s pacijentima bio zanimljiv i učinkovit. Vježbe pomažu u tome da osoblje za čišćenje može provoditi svoje zadatke u skladu s preporukama i testirati svoje vještine. 


O Tork interaktivnoj obuci za čistu bolnicu:

Podučite o tome kako ispravno očistiti sobu pacijenta. Svoju verziju možete prilagoditi u skladu s bolnicom ili nacionalnim smjernicama. Pristupite prilagođenoj verziji odabirom Naprednih postavki u izborniku u gornjem desnom kutu. Odaberite naziv vaše verzije. Upotrijebite funkciju povlačenja i ispuštanja kako biste uredili korake i zadatke obuke. Spremite obuku i podijelite je sa svojim osobljem. 


  • Uključuje čišćenje nakon odlaska i svakodnevno čišćenje zauzete sobe
  • Obučite se i testirajte svoje znanje o površinama koje se često dodiruju
  • Pruža savjete i trikove te strategije čišćenja
  • Dostupno na mnogim jezicima
 
 
 

 

Dostupno kao standardno i prilagođeno s preporukama na više jezika. Stolno ili prijenosno računalo pruža vam optimalno korisničko iskustvo.


Želite doznati više o tome kako osposobiti osoblje za borbu protiv patogena i koji su ključni čimbenici za uspješno čišćenje površina? Isto tako želite savjete o tome kako osposobiti osoblje pomoću Tork interaktivne obuka za bolnicu? Preuzmite prezentaciju obuke Obuka-učitelja. 

Testirajte svoje znanje i preuzmite svoju diplomu