For media.jpg

Uvjeti korištenja

Essity Aktiebolag (publ)

Registrirani ured: Stockholm, Švedska

Reg. broj: 556325-5511

Reference u nastavku na "Essity", "nas" ili "mi" odnosi se na Essity AB (publ) kao davatelja ove web stranice ("Web mjesto"), osim ako drugačije ne slijedi da određena Web stranica ili drugi pružatelj usluga predstavlja drugi pravni subjekt, čime se „Essity” odnosi na takav pravni subjekt. Ovi Uvjeti korištenja primjenjuju se u odnosu na web-mjesta i druge usluge koje se odnose na ove Uvjete korištenja.

Essity će u svrhu pružanja svoje stranice i ovih Uvjeta korištenja pridržavati se švedskog zakona. Međutim, budući da Essity grupa obuhvaća pravne osobe širom svijeta, naznačuje se da ako je druga tvrtka navedena kao davatelj određene web lokacije ili usluge, nacionalni zakoni zemlje u kojoj je takav pravni subjekt uspostavljeni mogu omogućiti drugačija ili dodatna pravila. U takvim će se slučajevima primjenjivati nacionalni primjenjivi zakoni i pridržavati ih se u onoj mjeri u kojoj je to potrebno.

Informacije o zaštitnom znaku

Materijali na ovoj web stranici pruženi su od strane tvrtke Essity kao usluga svojim klijentima i mogu se koristiti samo u informativne svrhe. Jednokratne kopije mogu se preuzeti sukladno odredbama u nastavku.
Preuzimanjem bilo kojeg materijala s ove web stranice prihvaćate ove uvjete. Ako se ne slažete s njima, nemojte koristiti web stranicu ili preuzeti bilo koji materijal iz nje.

Informacije o zaštitnom znaku
Svi nazivi, logotipi i zaštitni znakovi vlasništvo su tvrtke Essity, njezinih povezanih društava, povezanih tvrtki ili njihovih davatelja licence ili partnera u zajedničkom povezivanju.

Trgovački znakovi i imena robnih marki Essity mogu se koristiti samo kao što je navedeno u ovim Uvjetima korištenja ili uz prethodno pismeno dopuštenje tvrtke Essity.

Svaka upotreba Essityovih zaštitnih znakova u oglašavanju i promociji Essityovih proizvoda zahtijeva pravilno priznavanje.

Ograničena upotreba / Licenca za jednu kopiju

Svi sadržaji ovog web mjesta, kao što su tekst, grafika, logotipi, ikone gumba, slike, audio isječci i softver, vlasništvo su Essityja ili njegovih dobavljača sadržaja i zaštićeni su švedskim i međunarodnim zakonima o autorskim pravima. Neovlaštena upotreba ili distribucija bilo kojeg materijala na ovoj web stranici može kršiti autorska prava, zaštitni znak i / ili druge zakone i podliježe građanskim i kaznenim sankcijama.

Ova stranica ili bilo koji dio ove stranice ne smije se reproducirati, umnožavati, kopirati, prodavati, preprodavati ili na neki drugi način iskoristiti za bilo koju komercijalnu uporabu koja nije izričito dopuštena u pisanom obliku od strane tvrtke Essity. Možete preuzeti jednu kopiju informacija pronađenih na web stranicama Essity na jednom računalu samo za Vašu osobnu, nekomercijalnu, internu upotrebu.

Ne smijete mijenjati, koristiti ili prenositi informacije u bilo koje komercijalne svrhe; niti možete ukloniti nikakvu oznaku autorskih prava ili druge vlasničke obavijesti iz tih informacija. Slažete se da ste odgovorni da spriječite neovlašteno kopiranje materijala i kako biste osigurali da svi zaposlenici i izvođači - ako je primjenjivo - Vaše organizacije se pridržavaju ovih ograničenja.

Vi ste odgovorni za poštivanje svih primjenjivih zakona o autorskim pravima. Dopuštamo Vam da kopirate ovu Stranicu kao nužne slučajne činove tijekom Vašeg gledanja; i možete ispisati kopiju za svoju osobnu upotrebu toliko što je razumno u privatne svrhe. Sva druga uporaba strogo je zabranjena. Ne smijete prilagoditi ovu Stranicu niti povezati na stranicu koja nije početna stranica bez prethodnog pisanog dopuštenja.

Essity ne daje nikakvo izričito ili podrazumijevano pravo prema bilo kojem patentu, autorskim pravima, zaštitnim znakovima ili poslovnoj tajnoj informaciji.

Odricanje od jamstva

Informacije sadržane u ovom dokumentu dane su "kao takve" bez ikakvog izričitog ili podrazumijevanog jamstva bilo koje vrste, uključujući jamstva o prodaji, bez povrede intelektualnog vlasništva ili prikladnosti za određenu svrhu. U slučaju da se Essity povezuje s web stranicom treće strane, takvo povezivanje služi samo za korisnike, a Essity neće imati nikakvu odgovornost za sadržaj ili točnost informacija sadržanih na takvoj web stranici.

U svakom slučaju, Essity neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu, uključujući, bez ograničenja, štetu za gubitak dobiti, prekid poslovanja ili gubitak informacija, koje proizlaze iz uporabe ili nemogućnosti korištenja informacija, čak i ako je Essity tvrtka bila upozorena na mogućnost takve štete.

Essity nadalje ne jamči točnost ili potpunost informacija, teksta, grafike, veza ili drugih stavki koje mogu biti sadržane u ovim informacijama. Tvrtka Essity može u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti promijeniti ove sadržaje ili proizvode opisane u njoj. Essity ne preuzima obvezu ažuriranja informacija ili drugih materijala koji su uneseni na ovom web mjestu.

Doprinosi korisnika

Sva materijalna, informativna ili druga komunikacija koju prenesete ili pošaljete na ovu Stranicu smatrat će se nepovjerljivom, neisključivom, bez obveze za ikakvom naknadom, neopozivom, potpuno licenciranom i ne-vlasničkom ("Komunikacija"). Essity tvrtka neće imati nikakvih obveza u vezi s komunikacijama.

Tvrtka Essity biti će slobodna objaviti, kopirati, distribuirati, pripojiti i / ili na drugi način koristiti bilo koju komunikaciju, zajedno sa svim podacima, slikama, zvukovima, tekstovima i drugim sadržajima sadržanim u njoj, u bilo koje i sve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

U slučaju da samostalno i svojevoljno objavite osobne podatke na ovoj Stranici ili ih na drugi način pošaljete Essity-u, Essity Vas na navedene podatke može kontaktirati kako bi od Vas prikupio potrebne privole za obradu osobnih podataka u svrhe koje će biti navedene u takvoj prvoj komunikaciji. U slučaju da ste uz objavu i/ili slanje osobnih podataka izričito naveli svrhu u koju dostavljate svoje podatke i za koju želite da se isti obrađuju, takva izjava će se smatrati valjanim pristankom u skladu s Pravilima privatnosti. Prilikom prve komunikacije ovlašteni ste uskratiti svoju privolu te ostvarivati druga prava koja Vam pripadaju. Podaci prikupljeni na ovaj način smatraju se zakonito prikupljenima te će se voditi u odgovarajućim evidencijama. Essity tvrtka će biti odgovorna prema švedskom zakonu za takvu obradu osobnih podataka i možete se obratiti Essityu u slučaju netočnih podataka ili drugih pitanja vezanih uz osobne podatke

Ne smijete objavljivati nikakvu komunikaciju koja može biti procijenjena kao uvredljiva ili da krši privatnost drugih osoba ili koja se može smatrati komercijalnim marketingom ili koja je na bilo koji način ilegalna ili neprikladna. Essity će izbrisati takve komunikacije kada postanemo svjesni njih i zadržavamo pravo isključiti Vas kao korisnika iz naše web stranice ili usluge.
Za korištenje usluga trećih strana, kao što je Facebook, mogu se primijeniti i odredbe trećih strana. Na primjer, Facebook primjenjuje svoju "Izjavu o pravima i odgovornostima" svim korisnicima i posjetiteljima na Facebooku, a preporučujemo da pročitate ove uvjete prije korištenja takve usluge trećih strana.


Ostalo
Essity može revidirati ove Uvjete korištenja u bilo koje vrijeme ažuriranjem ovog objavljivanja.
Essity zadržava prema vlastitom nahođenju, pravo (1) mijenjati ovu Pravnu izjavu; (2) pratiti i ukloniti objave; i / ili (3) prekinuti dostupnost web mjesta, u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti.
Ako se bilo koji od uvjeta ili odredbi ovih Pravnih akata utvrdi da je nezakonit, nevažeći, poništen ili iz bilo kojeg razloga neprovediv, valjanost i provedivost preostalih odredbi i uvjeta ni na koji način neće biti pogođena ili umanjena

Pravila o privatnosti


(“Essity” ili “mi”) ozbiljno shvaća privatnost podataka. Ova Pravila o Privatnosti opisuju kako Essity kao voditelj obrade u smislu Opće Uredbe o zaštiti osobnih podataka (“UZOP”) i Uredbe o e-privatnosti (“Uredba o e-privatnosti”) prikuplja i obrađuje osobne podatke i druge informacije korisnika.

1. Kategorije osobnih podataka i obrade podataka

Metapodaci

Našu web stranicu ili aplikaciju možete koristiti bez dostavljanja bilo kakvih Vaših osobnih podataka. U tom slučaju, Essity će prikupljati samo sljedeće metapodatke koji nastanu kao rezultat Vašeg korištenja:

Stranicu upućivanja, podatke i vrijeme pristupa, količinu prenesenih podataka, status prijenosa, vrstu web preglednika, IP adresu, operativni sustav i sučelje, jezik i verziju softvera preglednika.

Vaša IP adresa koristiti će se kako bi Vam bio omogućen pristup našoj web stranici ili aplikaciji. Jednom kada IP adresa više neće biti potrebna u te svrhe, skratit ćemo Vašu IP adresu odstranjivanjem zadnjeg okteta u Vašoj IP adresi. Metapodaci, uključujući skraćenu IP adresu, bit će korišteni za poboljšanje kvalitete i usluga na našoj web stranici ili aplikaciji putem analize korisničkog ponašanja naših korisnika.

Račun

Ako kreirate račun na/u našoj web stranici ili aplikaciji, možete biti zatraženi da dostavite Vaše osobne podatke, na primjer: ime, poštansku adresu, e-mail adresu, odabranu lozinku, broj telefona, detalje bankovnog računa, detalje kreditne kartice, adresu za izdavanje računa i dostavu, interese za određene proizvode/usluge (dobrovoljno), zahtjev za primanjem marketinških e-mailova (dobrovoljno). Essity obrađuje takve osobne podatke kako bismo Vam pružili funkcije računa, kako bismo Vam pružili marketinške materijale u mjeri dopuštenoj primjenjivim pravom, te kako bismo u marketinške svrhe analizirali Vaše interese.

Narudžbe Proizvoda

Ukoliko naručite proizvod putem naše web stranice ili aplikacije, Essity prikuplja i obrađuje sljedeće Vaše osobne podatke: podaci Vašeg računa, vrsta i količina proizvoda, cijena, datum narudžbe, status narudžbe, povrati proizvoda, zahtjeve službi za korisničku podršku. Essity obrađuje takve osobne podatke u svrhe izvršavanja ugovornog odnosa i narudžbe proizvoda, pružanja usluga korisničke podrške, ispunjavanja zakonskih obveza, obrane, utvrđivanja i ostvarivanja zakonitih zahtjeva, te ciljanog marketinga.

Nagradne igre:

Ukoliko sudjelujete u nagradnoj igri, Essity prikuplja i obrađuje sljedeće Vaše osobne podatke: ime, poštansku adresu, e-mail adresu, datum ulaska, odabir kao pobjednika, nagradu, odgovor u kvizu. Essity obrađuje takve osobne podatke u svrhu provođenja nagradne igre, obavještavanja pobjednika, dostave nagrade pobjedniku, provedbe događaja te marketinga.

Zdravstveni Podaci: Ukoliko naručite određene proizvode, Essity može također prikupljati i obrađivati podatke o Vašem zdravstvenom stanju na koje upućuje narudžba proizvoda. Zdravstveni podaci su osjetljivi podaci u smislu UZOP-a i Essity poduzima sve potrebne korake radi zaštite takvih osjetljivih podataka kako je to propisano zakonom. Ako na to pristanete, Essity prikuplja i obrađuje Vaše zdravstvene podatke isključivo u svrhe izvršavanja ugovornog odnosa i narudžbe proizvoda, pružanja usluga korisničke podrške, ispunjavanja pravnih obveza, obrane, utvrđivanja i ostvarivanja zakonitih zahtjeva, te ciljanog marketinga.

 
2. Treće strane

 • Prijenos pružateljima usluga
  Essity može angažirati vanjske pružatelje usluga, koji djeluju kao izvršitelji obrade za Essity, radi pružanja određenih usluga Essity, poput pružatelja usluga web stranica, pružatelja usluga marketinga ili pružatelja usluga IT podrške. Prilikom pružanja takvih usluga, vanjski pružatelji usluga mogu imati pristup i/ili mogu obrađivati Vaše osobne podatke.
  Od navedenih vanjskih pružatelja usluga zahtijevamo da usvoje i primjenjuju mjere sigurnosne zaštite kako bi se osigurala privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka

 • Ostali primatelji 
  Essity može prenijeti – u skladu s primjenjivim pravom o zaštiti podataka – osobne podatke tijelima nadležnim za provedbu propisa, vladinim tijelima, pravnim savjetnicima, vanjskim savjetnicima, ili poslovnim partnerima. U slučaju korporativnog spajanja ili preuzimanja, osobni podaci mogu biti preneseni trećim stranama uključenim u spajanje ili preuzimanje.
Međunarodni prijenosi osobnih podataka
Vaši Osobni Podaci koje prikupljamo ili primamo mogu biti preneseni u i obrađeni od strane primatelja koji se nalaze unutar ili izvan Europskog Gospodarskog Prostora (“EGP”). Države u kojima se nalaze uključuju one navedene na http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm a koje pružaju odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka s gledišta europskog prava zaštite podataka. Ostali primatelji mogu se nalaziti u drugim državama koje ne pružaju odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka s gledišta europskog prava zaštite podataka. Essity će poduzeti sve potrebne mjere kako bi osigurao da prijenosi izvan EGP-a budu odgovarajuće zaštićeni kao što je to propisano primjenjivim pravom o zaštiti podataka. U pogledu prijenosa u države koje ne pružaju odgovarajuću razinu zaštite podataka, prijenos organiziramo na temelju prikladnih zaštitnih mjera, poput standardnih ugovornih klauzula zaštite podataka koje su usvojene od strane Europske Komisije ili od strane nadzornog tijela, odobrenog kodeksa ponašanja zajedno s obvezujućim i ovršivim obvezama primatelja, ili odobrenih certifikacijskih mehanizama zajedno s obvezujućim i ovršivim obvezama primatelja. Možete zatražiti primjerak navedenih prikladnih zaštitnih mjera tako što ćete nas kontaktirati na način određen u Odjeljku 7 (Kontaktirajte nas) niže. 
 
3. Pravna osnova za obradu 
Ovlašteni smo provoditi obradu Vaših osobnih podataka na sljedećim pravnim temeljima:
 • Vi ste dali Vašu privolu za obradu Vaših podataka u jednu ili više određenih svrha;
 • Obrada je nužna za izvršavanje ugovora kojeg ste Vi stranka ili za poduzimanje radnji na Vaš zahtjev koji prethode sklapanju ugovora;
 • Obrada je nužna radi poštovanja naših pravnih obveza; 
 • Obrada je nužna kako bi se zaštitili Vaši ključni interesi ili ključni interesi druge fizičke osobe;
 • Obrada je nužna za izvršavanje zadaće od javnog interesa ili pri izvršavanju naše službene ovlasti;
 • Obrada je nužna za potrebe naših legitimnih interesa ili legitimnih interesa treće strane, osim kada su od tih interesa jači Vaši interesi ili Vaša temeljna prava i slobode koji zahtijevaju zaštitu osobnih podataka, osobito ako ste dijete;
 • Ostali primjenjivi pravni temelji za obradu podataka, osobito odredbe prava države članice; 
Ovlašteni smo provoditi obradu Vaših osjetljivih osobnih podataka na sljedećim pravnim temeljima:
 • Vi ste dali Vašu izričitu privolu za obradu Vaših osjetljivih osobnih podataka u jednu ili više određenih svrha;
 • Obrada je nužna za potrebe izvršavanja obveza i ostvarivanja posebnih prava Essity ili ispitanika u području radnog prava te prava socijalne sigurnosti i socijalne zaštite;
 • Obrada se odnosi na osobne podatke za koje je očito da ih je objavio ispitanik;
 • Obrada je nužna za uspostavu, ostvarivanje ili obranu pravih zahtjeva ili kad god sudovi sudjeluju u sudbenom svojstvu; 
 
Pružanje Vaših osobnih podataka propisano je zakonskom ili ugovornom obvezom, ili je nužno za sklapanje ugovora s nama ili za primanje traženih usluga/proizvoda, ili je jednostavno dobrovoljno s Vaše strane.
 
Propuštanje pružanja Vaših osobnih podataka može biti nepovoljno po Vas, npr. nećete moći primiti određene proizvode i usluge. Ipak, osim ako je drugačije određeno, propuštanje dostave Vaših osobnih podataka neće imati pravne posljedice za Vas.

 
4. Koja prava imate i kako možete ostvariti svoja prava?

Ako ste dali svoj pristanak u vezi s određenim prikupljanjem, obradom i korištenjem Vaših osobnih podataka, možete u bilo kojem trenutku opozvati taj pristanak s budućim učinkom. U slučaju povlačenja pristanka, obrada Vaših podataka će se ograničiti, anonimizirati ili brisati, ovisno o Vašem zahtjevu, primjenjivim propisima te kategoriji osobnih podataka.Nadalje, možete se usredotočiti na upotrebu Vaših osobnih podataka u svrhu marketinga bez ikakvih troškova osim troškova prijenosa u skladu s osnovnim tarifama.
Prema važećem zakonu o zaštiti podataka imate pravo (i) zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, (ii) zatražiti ispravak Vaših osobnih podataka, (iii) zatražiti brisanje Vaših osobnih podataka, (iv) zatražiti ograničenje (v) zatražiti prenosivost podataka, (vi) prigovoriti obradi Vaših osobnih podataka (uključujući prigovor na profiliranje) i (vii) prigovoriti automatiziranom odlučivanju (uključujući i profiliranje).
 
Kako biste ostvarili svoja prava, molimo Vas da nas kontaktirate putem adrese navedene u odjeljku. 7 (Kontaktirajte nas) ovih Pravila privatnosti.
 
U slučaju pritužbi također imate pravo podnijeti žalbu nadležnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka.
 
 
5. Kolačići i druge tehnologije za praćenje 

Ova web stranica ili aplikacija koristi kolačiće. Za daljnje informacije molimo posjetite naša Pravila o kolačićima.

 
6. Koliko dugo čuvamo Vaše osobne podatke?
Vaši osobni podaci bit će zadržani onoliko koliko je potrebno da Vam pružimo tražene usluge i proizvode. Jednom kada naš odnos prestane, Vaši će osobni podaci biti izbrisani ili anonimizirani, osim ako se primjenjuju zakonski uvjeti zadržavanja (poput onih u porezne svrhe). Ako je Essity ovlašten slati Vam marketinške materijale, možemo zadržati Vaše kontakt podatke i interese za naše proizvode. Također, možemo biti obvezni prema primjenjivom pravu zadržati određene Vaše osobne podatke u razdoblju 10 godina nakon određene porezne godine. Također smo ovlašteni zadržati Vaše osobne podatke nakon završetka ugovornog odnosa ako su Vaši osobni podaci potrebni za poštivanje drugih primjenjivih propisa ili su nam Vaši osobni podaci potrebni da uspostavimo, ostvarimo ili obranimo pravni zahtjev, a samo u mjeri u kojoj je to nužno. U mjeri u kojoj je to moguće, ograničit ćemo obradu Vaših osobnih podataka u takve ograničene svrhe nakon završetka ugovornog odnosa.


7. Kontaktirajte nas
Ukoliko imate primjedbi ili pitanja u pogledu ovih Pravila o Privatnosti, molimo da nas kontaktirate na:

Essity Hungary Kft. 
Professional Hygiene  
H-1021 Budapest
Budakeszi út 51.
Tel: +385 913 900 004
Email: dataprivacy@essity.com 


Podaci za kontakt našeg predstavnika u EU su: 


Compliance Officer Data Protection
Tel: +49 40 4909-6546
Mobile: +49 172 439 6933
Email: iris.winter@essity.com

Podaci o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće tako da ovaj odjeljak daje pojedinosti o tome kako se kolačići koriste i kako možete kontrolirati hoćete li zadržati ili izbrisati kolačiće.

Što je to kolačić?

Pojedini podaci preneseni na tvrdi disk Vašeg računala s web stranice poznati su kao "kolačići".

To nisu računalni programi, samo male datoteke s informacijama koje web mjestima dopuštaju pohranu i pristup informacijama o uzorcima pregledavanja korisnika.

Većina web stranica koristi kolačiće, jer su dio alata koji Internet čini velikim iskustvom za korisnike. Kolačići omogućuju web-mjestima da dostave personalizirane usluge (na primjer, pohrana podatak za prijavu, zadržavanje proizvoda u košarici za kupnju ili prikazivanje sadržaja koji je relevantan).

Postoje različite vrste kolačića: privremeni kolačići (ili kolačići sesije) brišu se kada se preglednik zatvori; trajni kolačići se ne brišu, ali ostaju dok se ne aktiviraju ili istječu (što ovisi o tome koliko je web stranica programirala kolačić da traje).

Kako izbrisati kolačić?

Uvijek možete onemogućiti uporabu svih ili nekih kolačića koje koristimo na našoj stranici no to može utjecati na njezinu funkcionalnost.

Okvir za postavke kolačića nalaze se na dnu ove stranice. Nakon odabira postavki, u svakom trenutku možete resetirati postavke kolačića također na dnu ove stranice.

Dodatno možete prihvatiti ili odbiti neke ili sve kolačiće prilagođavanjem postavki Vađeg preglednika. Ako želite detaljnije informacije o kolačićima, posjetite www.aboutcookies.org koja sadrži sveobuhvatne i neovisne informacije o tome kako onemogućiti kolačiće pomoću postavki preglednika i kako izbrisati kolačiće već na vašem računalu.

Lista Tork Kolačića
Kako bismo Vam pružili personalizirano iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Svaki put kad koristite Stranicu, kolačići se prenose i / ili se pristupa. Kolačići koje ova web stranica koristi navedeni su u nastavku:

Svrha

Vrsta

Trajanje

Prva ili treća stranka

Upravljanje listom za kupnju

c

Trajni kolačići

Prva stranka

Suglasnost o politici kolačića

(UseOfCookiesApproved)

Strogo neophodni kolačići

Kolačići sesije i trajni kolačići

Prva stranka  


Strogo neophodni kolačići –Ti su kolačići neophodni kako biste omogućili kretanje web-lokacijom i upotrebljavanje njezinih značajki, kao što je pristup sigurnosnim područjima web stranice. Bez tih kolačića, usluge koje ste zatražili, kao što je kupnja, ne mogu se osigurati.
 
Izvedbeni kolačići - Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako korisnici koriste web stranicu, na primjer, na koje stranice posjetitelji najčešće dolaze i ako dobiju poruke o pogrešci s web stranica. Ovi kolačići ne prikupljaju podatke koji identificiraju posjetitelja. Sve informacije koje prikupljaju ovi kolačići se zbrajaju i stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje funkcioniranja web stranice.
 
Kolačići za funkcionalnost – Ovi kolačići dopuštaju web stranici da pamti odabire koje napravite (kao što su vaše ime, jezik ili regija) i pružaju poboljšane osobne značajke. Informacije koje prikupljaju kolačići mogu biti anonimne i ne mogu pratiti Vašu aktivnost pregledavanja na drugim web stranicama.

Ciljani ili kolačići za oglašavanje – Ti se kolačići upotrebljavaju za prikazivanje oglasa koji su relevantniji za Vas i Vaše interese. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za mjerenje učinkovitosti oglašavačke kampanje. Smještene su na našim oglasnim mrežama s dopuštenjem [Essity / Tena UK / Bodyform UK itd.]. Sjećaju se da ste posjetili web stranicu i ove informacije dijele se s drugim organizacijama, kao što su oglašivači. Ciljani ili kolačići za oglašavanje često će biti povezani s funkcijom web mjesta koje pruža druga organizacija
 
Doprinosi korisnika

Essity tvrtka Vam može dopustiti da objavite informacije, komentare ili druge materijale na našem web mjestu, društvenim medijskim mrežama ili drugoj mrežnoj usluzi. To je učinjeno kako bi se olakšao protok informacija o Essity i našim proizvodima. Imajte na umu uvjete za takve korisničke podneske navedene u pravnoj izjavi (vidi gore).

Nemojte nam pružiti informacije o drugim osobama osim ako ne možete dokazati da imate pristanak za njegovo davanje.