For media.jpg

Uvjeti korištenja

Essity Aktiebolag (publ)

Registrirani ured: Stockholm, Švedska

Reg. broj: 556325-5511

Reference u nastavku na "Essity", "nas" ili "mi" odnosi se na Essity AB (publ) kao davatelja ove web stranice ("Web mjesto"), osim ako drugačije ne slijedi da određena Web stranica ili drugi pružatelj usluga predstavlja drugi pravni subjekt, čime se „Essity” odnosi na takav pravni subjekt. Ovi Uvjeti korištenja primjenjuju se u odnosu na web-mjesta i druge usluge koje se odnose na ove Uvjete korištenja.

Essity će u svrhu pružanja svoje stranice i ovih Uvjeta korištenja pridržavati se švedskog zakona. Međutim, budući da Essity grupa obuhvaća pravne osobe širom svijeta, naznačuje se da ako je druga tvrtka navedena kao davatelj određene web lokacije ili usluge, nacionalni zakoni zemlje u kojoj je takav pravni subjekt uspostavljeni mogu omogućiti drugačija ili dodatna pravila. U takvim će se slučajevima primjenjivati nacionalni primjenjivi zakoni i pridržavati ih se u onoj mjeri u kojoj je to potrebno.

Informacije o zaštitnom znaku

Materijali na ovoj web stranici pruženi su od strane tvrtke Essity kao usluga svojim klijentima i mogu se koristiti samo u informativne svrhe. Jednokratne kopije mogu se preuzeti sukladno odredbama u nastavku.
Preuzimanjem bilo kojeg materijala s ove web stranice prihvaćate ove uvjete. Ako se ne slažete s njima, nemojte koristiti web stranicu ili preuzeti bilo koji materijal iz nje.

Informacije o zaštitnom znaku
Svi nazivi, logotipi i zaštitni znakovi vlasništvo su tvrtke Essity, njezinih povezanih društava, povezanih tvrtki ili njihovih davatelja licence ili partnera u zajedničkom povezivanju.

Trgovački znakovi i imena robnih marki Essity mogu se koristiti samo kao što je navedeno u ovim Uvjetima korištenja ili uz prethodno pismeno dopuštenje tvrtke Essity.

Svaka upotreba Essityovih zaštitnih znakova u oglašavanju i promociji Essityovih proizvoda zahtijeva pravilno priznavanje.

Ograničena upotreba / Licenca za jednu kopiju

Svi sadržaji ovog web mjesta, kao što su tekst, grafika, logotipi, ikone gumba, slike, audio isječci i softver, vlasništvo su Essityja ili njegovih dobavljača sadržaja i zaštićeni su švedskim i međunarodnim zakonima o autorskim pravima. Neovlaštena upotreba ili distribucija bilo kojeg materijala na ovoj web stranici može kršiti autorska prava, zaštitni znak i / ili druge zakone i podliježe građanskim i kaznenim sankcijama.

Ova stranica ili bilo koji dio ove stranice ne smije se reproducirati, umnožavati, kopirati, prodavati, preprodavati ili na neki drugi način iskoristiti za bilo koju komercijalnu uporabu koja nije izričito dopuštena u pisanom obliku od strane tvrtke Essity. Možete preuzeti jednu kopiju informacija pronađenih na web stranicama Essity na jednom računalu samo za Vašu osobnu, nekomercijalnu, internu upotrebu.

Ne smijete mijenjati, koristiti ili prenositi informacije u bilo koje komercijalne svrhe; niti možete ukloniti nikakvu oznaku autorskih prava ili druge vlasničke obavijesti iz tih informacija. Slažete se da ste odgovorni da spriječite neovlašteno kopiranje materijala i kako biste osigurali da svi zaposlenici i izvođači - ako je primjenjivo - Vaše organizacije se pridržavaju ovih ograničenja.

Vi ste odgovorni za poštivanje svih primjenjivih zakona o autorskim pravima. Dopuštamo Vam da kopirate ovu Stranicu kao nužne slučajne činove tijekom Vašeg gledanja; i možete ispisati kopiju za svoju osobnu upotrebu toliko što je razumno u privatne svrhe. Sva druga uporaba strogo je zabranjena. Ne smijete prilagoditi ovu Stranicu niti povezati na stranicu koja nije početna stranica bez prethodnog pisanog dopuštenja.

Essity ne daje nikakvo izričito ili podrazumijevano pravo prema bilo kojem patentu, autorskim pravima, zaštitnim znakovima ili poslovnoj tajnoj informaciji.

Odricanje od jamstva

Informacije sadržane u ovom dokumentu dane su "kao takve" bez ikakvog izričitog ili podrazumijevanog jamstva bilo koje vrste, uključujući jamstva o prodaji, bez povrede intelektualnog vlasništva ili prikladnosti za određenu svrhu. U slučaju da se Essity povezuje s web stranicom treće strane, takvo povezivanje služi samo za korisnike, a Essity neće imati nikakvu odgovornost za sadržaj ili točnost informacija sadržanih na takvoj web stranici.

U svakom slučaju, Essity neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu, uključujući, bez ograničenja, štetu za gubitak dobiti, prekid poslovanja ili gubitak informacija, koje proizlaze iz uporabe ili nemogućnosti korištenja informacija, čak i ako je Essity tvrtka bila upozorena na mogućnost takve štete.

Essity nadalje ne jamči točnost ili potpunost informacija, teksta, grafike, veza ili drugih stavki koje mogu biti sadržane u ovim informacijama. Tvrtka Essity može u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti promijeniti ove sadržaje ili proizvode opisane u njoj. Essity ne preuzima obvezu ažuriranja informacija ili drugih materijala koji su uneseni na ovom web mjestu.

Doprinosi korisnika

Sva materijalna, informativna ili druga komunikacija koju prenesete ili pošaljete na ovu Stranicu smatrat će se nepovjerljivom, neisključivom, bez obveze za ikakvom naknadom, neopozivom, potpuno licenciranom i ne-vlasničkom ("Komunikacija"). Essity tvrtka neće imati nikakvih obveza u vezi s komunikacijama.

Tvrtka Essity biti će slobodna objaviti, kopirati, distribuirati, pripojiti i / ili na drugi način koristiti bilo koju komunikaciju, zajedno sa svim podacima, slikama, zvukovima, tekstovima i drugim sadržajima sadržanim u njoj, u bilo koje i sve komercijalne ili nekomercijalne svrhe.

U slučaju da samostalno i svojevoljno objavite osobne podatke na ovoj Stranici ili ih na drugi način pošaljete Essity-u, Essity Vas na navedene podatke može kontaktirati kako bi od Vas prikupio potrebne privole za obradu osobnih podataka u svrhe koje će biti navedene u takvoj prvoj komunikaciji. U slučaju da ste uz objavu i/ili slanje osobnih podataka izričito naveli svrhu u koju dostavljate svoje podatke i za koju želite da se isti obrađuju, takva izjava će se smatrati valjanim pristankom u skladu s Pravilima privatnosti. Prilikom prve komunikacije ovlašteni ste uskratiti svoju privolu te ostvarivati druga prava koja Vam pripadaju. Podaci prikupljeni na ovaj način smatraju se zakonito prikupljenima te će se voditi u odgovarajućim evidencijama. Essity tvrtka će biti odgovorna prema švedskom zakonu za takvu obradu osobnih podataka i možete se obratiti Essityu u slučaju netočnih podataka ili drugih pitanja vezanih uz osobne podatke

Ne smijete objavljivati nikakvu komunikaciju koja može biti procijenjena kao uvredljiva ili da krši privatnost drugih osoba ili koja se može smatrati komercijalnim marketingom ili koja je na bilo koji način ilegalna ili neprikladna. Essity će izbrisati takve komunikacije kada postanemo svjesni njih i zadržavamo pravo isključiti Vas kao korisnika iz naše web stranice ili usluge.
Za korištenje usluga trećih strana, kao što je Facebook, mogu se primijeniti i odredbe trećih strana. Na primjer, Facebook primjenjuje svoju "Izjavu o pravima i odgovornostima" svim korisnicima i posjetiteljima na Facebooku, a preporučujemo da pročitate ove uvjete prije korištenja takve usluge trećih strana.


Ostalo
Essity može revidirati ove Uvjete korištenja u bilo koje vrijeme ažuriranjem ovog objavljivanja.
Essity zadržava prema vlastitom nahođenju, pravo (1) mijenjati ovu Pravnu izjavu; (2) pratiti i ukloniti objave; i / ili (3) prekinuti dostupnost web mjesta, u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti.
Ako se bilo koji od uvjeta ili odredbi ovih Pravnih akata utvrdi da je nezakonit, nevažeći, poništen ili iz bilo kojeg razloga neprovediv, valjanost i provedivost preostalih odredbi i uvjeta ni na koji način neće biti pogođena ili umanjena

Pravila o privatnosti


("Essity" ili "mi" ili "nas") ozbiljno shvaća privatnost podataka. Ova Pravila o privatnosti opisuju kako se Essity kao voditelj obrade u smislu Uredbe o općoj zaštiti podataka ("GDPR") i Uredbe o ePrivatnosti ("Uredba o ePrivatnosti") prikuplja i obrađuje osobne podatke i druge podatke korisnika.

1. Kategorije osobnih podataka i obrade podataka

Metadata
Možete koristiti našu web stranicu ili aplikaciju bez pružanja osobnih podataka o Vama. U ovom slučaju, Essity će prikupljati samo sljedeće metapodatke koji proizlaze iz vaše upotrebe:
Referentna stranica, podaci i vrijeme pristupa, prijenos podataka, status prijenosa, vrsta web preglednika, IP adresa, operativni sustav i sučelje, jezik i verzija preglednika.
Vaša IP adresa će se koristiti za omogućavanje Vašeg pristupa našoj web stranici ili aplikaciji. Kada IP adresa više nije potrebna za tu svrhu, skratit ćemo vašu IP adresu uklanjanjem posljednjeg okteta Vaše IP adrese. Metapodaci, uključujući skraćenu IP adresu, upotrebljavat će se za poboljšanje kvalitete i usluga naše web stranice ili aplikacije analizom ponašanja korisnika naših korisnika.
 
Korisnički račun
Ako izradite korisnički račun na našoj web-lokaciji ili u aplikaciji, od Vas će se možda tražiti da unesete osobne podatke o Vama, na primjer: Ime, poštanska adresa, adresa e-pošte, odabrana lozinka, telefonski broj, detalji bankovnog računa, pojedinosti o kreditnoj kartici, fakturiranje i adresa za dostavu, interesi u određenim proizvodima / uslugama (dobrovoljni), zahtjev za dobivanje marketinških e-poruka (dobrovoljno). Essity tvrtka obrađuje takve osobne podatke u svrhu pružanja naših usluga, pruža Vam marketinške materijale u opsegu dopuštenoj primjenjivim zakonom i analizirata Vaše interese u marketinške svrhe.
 
Narudžbe proizvoda
Ako naručujete proizvod putem naše web stranice ili aplikacije, Essity prikuplja i obrađuje sljedeće osobne podatke o vama: Podaci o Vašem računu, vrsta i količina proizvoda, kupovna cijena, datum narudžbe, status narudžbe, povrat proizvoda i zahtjevi za brigu o korisnicima. Essity obrađuje takve osobne podatke u svrhu ostvarivanja ugovornog odnosa i narudžbe proizvoda, pružanja podrške korisnicima, poštivanja zakonskih obveza te obrane, utvrđivanja i ostvarivanja pravnih zahtjeva i prilagođenog marketinga (dobrovoljno).

Nagradne igre
Ako sudjelujete u nagradnoj igri, Essity prikuplja i obrađuje sljedeće osobne podatke o Vama: Ime, poštanska adresa, adresa e-pošte, datum ulaska, odabir kao pobjednik, nagrada, odgovor na kviz. Essity obrađuje takve osobne podatke u svrhu provođenja nagradne igre, informiranja pobjednika, isporuke cijene pobjedniku, provođenja događaja i marketinga (dobrovoljno).

Zdravstveni podaci
Ako naručujete neke proizvode, Essity može sakupljati i obraditi i podatke o vašim zdravstvenim uvjetima kako to podrazumijeva redoslijed proizvoda. Zdravstveni podaci su osjetljivi podaci u smislu GDPR i Essity poduzima sve potrebne korake kako bi zaštitio takve osjetljive podatke koji su pravno potrebni. Podložno Vašem izričitom pristanku, Essity prikuplja i obrađuje Vaše zdravstvene podatke isključivo u svrhu obavljanja ugovornog odnosa i narudžbe proizvoda, pružanja usluga brige o korisnicima, poštivanja zakonskih obveza, obrane, utvrđivanja i ostvarivanja pravnih zahtjeva i prilagođenog marketinga (dobrovoljno).
 
2. Treće strane

• Povezanost sa vanjskim pružateljima usluga
Essity tvrtka može angažirati vanjske pružatelje usluga, koji djeluju kao procesor podataka u Essityu, kako bi pružili određene usluge Essityu, kao što su davatelji internetskih usluga, davatelji marketinških usluga ili davatelji IT podrške. Prilikom pružanja takvih usluga, vanjski pružatelji usluga mogu imati pristup i / ili obrađivati Vaše osobne podatke, podložno nalozima Essitya i u skladu s ovim Pravilima privatnosti. Zahtijevamo od onih vanjskih pružatelja usluga da implementiraju i primijene sigurnosne mjere kako bi osigurali privatnost i sigurnost Vaših osobnih podataka.

• Ostali primatelji 
Essity može - u skladu s važećim zakonom o zaštiti podataka - prenijeti osobne podatke agencijama za provedbu zakona, državnim tijelima, pravnim savjetnicima, vanjskim konzultantima ili poslovnim partnerima. U slučaju spajanja ili stjecanja korporativnih podataka, osobni se podaci mogu prenijeti trećim stranama koje se uključuju u spajanje ili stjecanje.

• Međunarodni prijenosi osobnih podataka
Osobni podaci koje prikupljamo ili primamo o Vama mogu se prenijeti i obrađivati od strane primatelja koji se nalaze unutar ili izvan Europskog ekonomskog područja (EEA). Zemlje uključuju one navedene na http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm koji omogućuju odgovarajuću razinu zaštite podataka iz perspektive europskih zakona o zaštiti podataka. Primatelji u SAD-u djelomično su certificirani u EU-U.S. Zaštita privatnosti je i time prepoznata kao pružanje odgovarajuće razine zaštite podataka iz perspektive europskog prava zaštite podataka. Ostali primatelji mogu biti smješteni u drugim zemljama koje ne daju odgovarajuću razinu zaštite iz perspektive europskih zakona o zaštiti podataka. Bit će poduzeti sve potrebne mjere kako bi se osiguralo da se prijenosi izvan EEA-a odgovarajuće štite, kako to zahtijeva primjenjivi zakon o zaštiti podataka. Što se tiče transfera u zemlje koje ne osiguravaju odgovarajuću razinu zaštite podataka, prijenos temeljem odgovarajućih zaštitnih mjera, kao što su standardne odredbe o zaštiti podataka koje je usvojila Europska komisija ili nadzorno tijelo, odobreni kodeks provodi zajedno s obvezujućim i izvršnim obvezama od primatelja ili odobrenih mehanizama za certificiranje zajedno s obvezujućim i izvršnim obvezama primatelja. Možete zatražiti kopiju takvih primjerenih zaštitnih mjera tako što ćete nas kontaktirati kako je navedeno u odjeljku 7 (Kontaktirajte nas) u nastavku.
 
3. Pravna osnova za obradu
Mi možemo obrađivati Vaše osobene podatke na sljedećoj pravnoj osnovi:

• Dali ste svoj pristanak za obradu podataka u jednoj ili više specifičnih svrha;
• Obrada je neophodna za izvršenje ugovora gdje nastupate kao stranka ili kao priprema za daljnje korake kao odgovor na Vaš zahtjev prije ulaska u ugovor;
• Obrada je neophodna za poštivanje zakonske obveze kojoj smo podložni;
• Obrada je neophodna za zaštitu Vaših vitalnih interesa ili druge fizičke osobe;
• Obrada je neophodna za obavljanje zadaća obavljenih u javnom interesu ili u obavljanju službene ovlasti koja nam je povjerena;
• Obrada je neophodna u svrhu legitimnih interesa koje provodimo na našu inicijativu ili inicijativu treće strane, osim ako su ti interesi nadjačani interesima ili temeljnim pravima i slobodama koje zahtijevaju zaštitu osobnih podataka, osobito ako ste dijete;
• Ostala primjenjiva pravna osnova za obradu podataka, osobito odredbe utvrđene zakonom država članica

Mi možemo obrađivati Vaše  osjetljive osobne podatke na sljedećoj pravnoj osnovi:
• Dali si svoj izričit pristanak na obradu Vaših osjetljivih osobnih podataka za jednu ili više konkretnih svrha;
• Obrada je neophodna u svrhu izvršavanja obveza i ostvarivanja specifičnih prava Essity tvrtke ili drugog subjekta iz područja zapošljavanja i socijalnog osiguranja i zakona o socijalnoj zaštiti;
• Obrada se odnosi na osobne podatke koji su već javno dostupni;
• Obrada je neophodna za ustanove, vršenje ili obranu pravnih zahtjeva ili kad god sudovi djeluju u svojoj sudbenoj sposobnosti;


Vaši osobni podaci mogu se prikupljati na temelju zakonskih obveza Essity-a, radi ostvarivanja legitimnih interesa Essity-a, radi sklapanja i ispunjavanja ugovora te na temelju Vaše privole.

U slučaju da se obrada osobnih podataka temelji na sklapanju i ispunjavanju ugovora ili Vaše privole, odbijanjem pružanja zahtijevanih osobnih podataka nećete se moći služiti određenim uslugama Essity-a niti naručivati i primati proizvode. Međutim, ako nije drugačije navedeno, ne pružanje Vaših osobnih podataka neće rezultirati pravnim posljedicama za Vas.

 
4. Koja prava imate i kako možete ostvariti svoja prava?

Ako ste dali svoj pristanak u vezi s određenim prikupljanjem, obradom i korištenjem Vaših osobnih podataka, možete u bilo kojem trenutku opozvati taj pristanak s budućim učinkom. U slučaju povlačenja pristanka, obrada Vaših podataka će se ograničiti, anonimizirati ili brisati, ovisno o Vašem zahtjevu, primjenjivim propisima te kategoriji osobnih podataka.Nadalje, možete se usredotočiti na upotrebu Vaših osobnih podataka u svrhu marketinga bez ikakvih troškova osim troškova prijenosa u skladu s osnovnim tarifama.
Prema važećem zakonu o zaštiti podataka imate pravo (i) zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, (ii) zatražiti ispravak Vaših osobnih podataka, (iii) zatražiti brisanje Vaših osobnih podataka, (iv) zatražiti ograničenje (v) zatražiti prenosivost podataka, (vi) prigovoriti obradi Vaših osobnih podataka (uključujući prigovor na profiliranje) i (vii) prigovoriti automatiziranom odlučivanju (uključujući i profiliranje).
 
Kako biste ostvarili svoja prava, molimo Vas da nas kontaktirate putem adrese navedene u odjeljku. 7 (Kontaktirajte nas) ovih Pravila privatnosti.
 
U slučaju pritužbi također imate pravo podnijeti žalbu nadležnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka.
 
 
5. Kolačići i druge tehnologije praćenja
Ova web stranica ili aplikacija upotrebljava kolačiće. Za daljnje informacije posjetite našu politiku kolačića.
 
 
6. Koliko dugo čuvamo Vaše osobne podatke?
Vaši osobni podaci bit će zadržani koliko god je potrebno kako bi Vam pružili tražene usluge i proizvode. Nakon završetka našeg odnosa, izbrisat ćemo Vaše osobne podatke ili anonimizirati Vaše osobne podatke, osim ako se ne primjenjuju zakonski zahtjevi za zadržavanje (kao u svrhu oporezivanja). Možemo zadržati Vaše kontaktne podatke i interese u našim proizvodima ili uslugama dulje vrijeme ako vam Essity može poslati marketinške materijale, ovisno o postojanju privole za takvu obradu osobnih podataka. Isto tako, u skladu s primjenjiim propisima, Vaši osobni podaci mogu se zadržati u razdoblju do  10 godina nakon relevantne porezne godine ako su ispunjeni uvjeti za takvo zadržavanje.. Možemo zadržati i Vaše osobne podatke nakon prestanka ugovornog odnosa ako su Vaši osobni podaci neophodni kako bi se uskladili s ostalim važećim zakonima ili ako trebamo Vaše osobne podatke da se uspostavi, vrši ili brani pravni zahtjev. U mjeri u kojoj je to moguće, ograničit ćemo obradu Vaših osobnih podataka u tako ograničene svrhe nakon prestanka ugovornog odnosa i/ili povlačenja privole.


7. Kontaktirajte nas
Ako imate pitanja ili pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, molimo kontaktirajte nas: 

Essity Hungary Kft. 
Professional Hygiene  
H-1021 Budapest
Budakeszi út 51.
Tel: +385 913 900 004
Email: dataprivacy@essity.com 


Podaci za kontakt našeg predstavnika u EU su: 


Compliance Officer Data Protection
Tel: +49 40 4909-6546
Mobile: +49 172 439 6933
Email: iris.winter@essity.com

Podaci o kolačićima

Ova web stranica koristi kolačiće tako da ovaj odjeljak daje pojedinosti o tome kako se kolačići koriste i kako možete kontrolirati hoćete li zadržati ili izbrisati kolačiće.

Što je to kolačić?

Pojedini podaci preneseni na tvrdi disk Vašeg računala s web stranice poznati su kao "kolačići".

To nisu računalni programi, samo male datoteke s informacijama koje web mjestima dopuštaju pohranu i pristup informacijama o uzorcima pregledavanja korisnika.

Većina web stranica koristi kolačiće, jer su dio alata koji Internet čini velikim iskustvom za korisnike. Kolačići omogućuju web-mjestima da dostave personalizirane usluge (na primjer, pohrana podatak za prijavu, zadržavanje proizvoda u košarici za kupnju ili prikazivanje sadržaja koji je relevantan).

Postoje različite vrste kolačića: privremeni kolačići (ili kolačići sesije) brišu se kada se preglednik zatvori; trajni kolačići se ne brišu, ali ostaju dok se ne aktiviraju ili istječu (što ovisi o tome koliko je web stranica programirala kolačić da traje).

Kako izbrisati kolačić?

Uvijek možete onemogućiti uporabu svih ili nekih kolačića koje koristimo na našoj stranici no to može utjecati na njezinu funkcionalnost.

Okvir za postavke kolačića nalaze se na dnu ove stranice. Nakon odabira postavki, u svakom trenutku možete resetirati postavke kolačića također na dnu ove stranice.

Dodatno možete prihvatiti ili odbiti neke ili sve kolačiće prilagođavanjem postavki Vađeg preglednika. Ako želite detaljnije informacije o kolačićima, posjetite www.aboutcookies.org koja sadrži sveobuhvatne i neovisne informacije o tome kako onemogućiti kolačiće pomoću postavki preglednika i kako izbrisati kolačiće već na vašem računalu.

Lista Tork Kolačića
Kako bismo Vam pružili personalizirano iskustvo, ova web stranica koristi kolačiće. Svaki put kad koristite Stranicu, kolačići se prenose i / ili se pristupa. Kolačići koje ova web stranica koristi navedeni su u nastavku:

Svrha

Vrsta

Trajanje

Prva ili treća stranka

Upravljanje listom za kupnju

c

Trajni kolačići

Prva stranka

Suglasnost o politici kolačića

(UseOfCookiesApproved)

Strogo neophodni kolačići

Kolačići sesije i trajni kolačići

Prva stranka  


Strogo neophodni kolačići –Ti su kolačići neophodni kako biste omogućili kretanje web-lokacijom i upotrebljavanje njezinih značajki, kao što je pristup sigurnosnim područjima web stranice. Bez tih kolačića, usluge koje ste zatražili, kao što je kupnja, ne mogu se osigurati.
 
Izvedbeni kolačići - Ovi kolačići prikupljaju informacije o tome kako korisnici koriste web stranicu, na primjer, na koje stranice posjetitelji najčešće dolaze i ako dobiju poruke o pogrešci s web stranica. Ovi kolačići ne prikupljaju podatke koji identificiraju posjetitelja. Sve informacije koje prikupljaju ovi kolačići se zbrajaju i stoga su anonimne. Koristi se samo za poboljšanje funkcioniranja web stranice.
 
Kolačići za funkcionalnost – Ovi kolačići dopuštaju web stranici da pamti odabire koje napravite (kao što su vaše ime, jezik ili regija) i pružaju poboljšane osobne značajke. Informacije koje prikupljaju kolačići mogu biti anonimne i ne mogu pratiti Vašu aktivnost pregledavanja na drugim web stranicama.

Ciljani ili kolačići za oglašavanje – Ti se kolačići upotrebljavaju za prikazivanje oglasa koji su relevantniji za Vas i Vaše interese. Koriste se i za ograničavanje broja prikaza oglasa, kao i za mjerenje učinkovitosti oglašavačke kampanje. Smještene su na našim oglasnim mrežama s dopuštenjem [Essity / Tena UK / Bodyform UK itd.]. Sjećaju se da ste posjetili web stranicu i ove informacije dijele se s drugim organizacijama, kao što su oglašivači. Ciljani ili kolačići za oglašavanje često će biti povezani s funkcijom web mjesta koje pruža druga organizacija
 
Doprinosi korisnika

Essity tvrtka Vam može dopustiti da objavite informacije, komentare ili druge materijale na našem web mjestu, društvenim medijskim mrežama ili drugoj mrežnoj usluzi. To je učinjeno kako bi se olakšao protok informacija o Essity i našim proizvodima. Imajte na umu uvjete za takve korisničke podneske navedene u pravnoj izjavi (vidi gore).

Nemojte nam pružiti informacije o drugim osobama osim ako ne možete dokazati da imate pristanak za njegovo davanje.