Doprinos UN-ovim ciljevima održivog razvoja

Doprinos UN-ovim ciljevima održivog razvoja

Odlučni smo u razvoju proizvoda i rješenja koji upotrebljavaju manje resursa i uklapaju se u kružno društvo kako bismo doprinijeli UN-ovim ciljevima održivog razvoja.
Tork i naša nadređena tvrtka Essity predani su doprinosu UN-ovim ciljevima održivog razvoja. Putem poslovanja i ekspertize, uglavnom se fokusiramo na ciljeve 3, 6, 12, 13 i 15 jer su oni jedini za koje vjerujemo da uistinu mogu utjecati. Naše platforme održivosti – Dobrobit, Više od manje i Cirkularnost – omogućuju nam stvaranje istinske vrijednosti za i zajedno s našim klijentima, partnerima i društvom.
Jeste li znali…

Tork je dio globalne tvrtke za higijenu i zdravlje, Essity, koja je prepoznata kao jedna od najodrživijih svjetskih tvrtki.

Reference

Na osnovi usporedbe između proizvoda Tork exelCLEAN ® i upotrebe krpa i tkanina
2-slojna salveta u stolnom dozatoru u usporedbi s Fastfold dozatorom (Tork dozator: 271800 i Tork ponovno punjenje: 10933)
Na osnovi procjene životnog ciklusa za Europu, gdje su uzeti u obzir izbjegnuti procesi, koju je provela tvrtka Essity i ovjerio IVL, Švedski institut za ekološko istraživanje, 2017.