Posegni za zvijezdama

Posegni za zvijezdama

Spoznaje, nadahnuće i savjeti kako bismo vam pomogli da svoj restoran podignete na višu razinu.

Snalaženje u novom normalnom

Za restoransku industriju ovo je razdoblje puno izazova i novo normalno stvorit će nove zahtjeve i odgovornosti, no otvoriti i nove prilike. Uz svjetsko iskustvo u industriji ugostiteljstva i cjelovitu ponudu za kuhinje, prostore za objedovanje i toaletne prostore, podržat ćemo vas u stvaranju nezaboravnih i sigurnih iskustava koja će vam pomoći u zadobivanju povjerenja gostiju. 
  
Ovdje možete pronaći inspirirajuće informacije o tome kako stvoriti sigurno okruženje za sebe, svoje osoblje i goste, zajedno sa savjetima i trikovima o tome kako prilagoditi svoje poslovanje novom normalnom. 
 
Ako tražite preporuke i pomoć za održavanje visokog standarda higijene i sigurnosti hrane u svom restoranu. Pronaći ćete ih ovdje u odjeljku Tork Clean Care Priprema i posluživanje hrane. 

Preuzmite naša izvješća za stvaranje sigurnih iskustava u restoranskoj industriji

Današnji restorani trude se vratiti s novim i inovativnim rješenjima koja su pametna i sigurna za njihove goste. Vjerujemo da će budućnost donijeti još više digitalnih rješenja u restoranskoj industriji, primjerice beskontaktne sustave plaćanja, jelovnike i aplikacije za naručivanje. Također postoji sve veći trend hrane za van koji će se izgleda nastaviti. U našim izvješćima pronaći ćete savjete i podršku za snalaženje u novom normalnom i izgradnju povjerenja kod svojih gostiju.

Preuzmite za upotrebu u restoranu

Ovdje možete pronaći smjernice za osoblje o tome kako stvoriti sigurno okruženje za sve. Također ćete pronaći plakat s komunikacijom za goste kako bi se osjećali sigurno kada objeduju kod vas.

Zatražite besplatne konzultacije!

Povezani proizvodi