Opremljeni za poboljšanje

Opremljeni za poboljšanje

Vodič za poboljšanje produktivnosti.

Kako poboljšati produktivnost preventivnim održavanjem u proizvodnji

Posljednja stvar koju želite u proizvodnji jest zastoj. Mala, ali neprekidna poboljšanja mogu značajno utjecati na kvalitetu, trošak i isporuku. 


Operateri strojeva obično rade najbliže područjima na kojima se pojavljuju problemi ili prepreke. Oni igraju integralnu ulogu u sprečavanju i poboljšanju produktivnosti unutar poslovanja. Implementiranjem autonomnog čišćenja i preventivnog održavanja mogu se otkriti nedostaci i izbjeći nezgode i prekidi. 

Vodič za poboljšanje produktivnosti

Jonas Svanäng, savjetnik za neprekidno poboljšanje i Kaizen upravljanje, daje preporuke i spoznaje za povećanje produktivnosti pogona i strojeva u vodiču Equipped to Improve™ – vodiču za poboljšanje produktivnosti.

Kako uspjeti uz autonomno čišćenje

Za implementiranje preventivnog održavanja i autonomnog čišćenja u svojim radovima svaku radnu jedinicu trebate opremiti opremom za čišćenje. Postojanje alata za čišćenje u blizini operaterima strojeva pruža sredstvo za obavljanje autonomnog čišćenja. Tako će se ono vjerojatnije obavljati redovitije. Također je učinkovitije za djelatnike umjesto odlaženja i traženja materijala. Tork vam može pomoći pametnim, inovativnim rješenjima i osigurati da ste opremljeni za poboljšanje. 

Preporuke proizvoda

Reference

Tork istraživanje o rukovateljima strojeva, provela Psyma (srpanj 2019.)
**  Equipped to Improve™ (2020)