Šest studenata razgovaraju u učionici

Iskustvo studenata i održivost u kampusu

Očekivanja koja studenti imaju od okruženja kampusa postavljaju visoke zahtjeve za upravu ustanove. U člancima u nastavku možete pročitati više o održivosti i iskustvu studenata. 

 

Zahtjevi i očekivanja od higijene u ustanovama s velikim prometom, kao što su sveučilišta, sve su veći. Studenti žele i očekuju čist, zdrav i funkcionalan prostor za učenje, rad i druženje. Privlačnost kampusa za njih ovisi o čistoći i standardu fakultetskog i sveučilišnog okruženja općenito, a osobito toaleta. Većina studenata tvrdi da loše iskustvo toaleta negativno utječe na njihovo cjelokupno mišljenje o školi.*


Tema održivosti na sveučilištima također sve više dobiva na važnosti. Zapravo, studija pokazuje da 94 % perspektivnih studenata vjeruje da bi sveučilišta mogla učiniti više kako bi bila ekološki održiva.* To znači da su inicijative za održivost u okruženju kampusa danas važnije nego ikada. 


Očekivanja studenata u smislu higijene i održivosti postavljaju visoke zahtjeve za upravu ustanove. Kampusi su prostrani prostori s velikim i raznolikim prometom pa održavanje i posluživanje može biti otežano. Kako biste se prilagodili tim povećanim zahtjevima u smislu higijene, čistoće i ekološke odgovornosti, trebate neprekidno unapređivati svoju operativnu učinkovitost. Napraviti više s manje ili jednako sada je važnije – što znači da je pronalaženje rješenja koja štede vrijeme i trud vašeg osoblja ključno. 


3 savjeta o tome kako poboljšati čistoću i održivost u studentskim toaletima.

Studije pokazuju sljedeće

tork_highereducation_student_800x500.jpg  


3 savjeta o tome kako poboljšati čistoću i održivost u studentskim toaletima

Loša higijena toaleta utječe na opći dojam koji kampus ostavlja na studente. Želite li ispuniti njihova očekivanja? Osigurajte da nema otpada od papira na podu, da su površine čiste i da uvijek ima sapuna i papirnatih ručnika za ruke. Kako bi složena ustanova bila svježa i čista te kako bi iskustvo studenata bilo pozitivno, navodimo neke čimbenike koji će učiniti veliku razliku:
Tork PeakServe Recessed
Savjeti #1

Higijena i velik kapacitet

Kada nestane ručnika za ruke, to negativno utječe na iskustvo u toaletu. Osim što to nije praktično, također utječe na higijenu ruku pa se povećava rizik od kontaminacije. Osigurajte da dozatori mogu pohraniti dovoljno papirnatih ručnika za ruke koji će potrajati tijekom ispita, stanki i društvenih događanja.
Tork PeakServe papirnati ručnik
Savjeti #2

Smanjenje otpada

Smanjenje upotrebe papirnatih ručnika dobro je iz mnogih razloga. Osim što donosi uštedu troškova, ima značajan utjecaj na okoliš. Manja potrošnja ručnika utječe na broj pražnjenja kante. Uz rješenja smanjenja otpada, kao što je jednostruko doziranje papirnatih ručnika za ruke, možete poboljšati iskustvo čistoće i održivosti za studente.
Tork SmartOne
Savjeti #3

Ubrzajte protok i uštedite na vremenu

Poboljšajte iskustvo studenata smanjenjem vremena koje trebaju provesti u toaletu. Pomognite im da izbjegnu stajanje u redu, kada trebaju upotrijebiti toalet ili kada trebaju pričekati da osuše ruke. Poboljšajte protok dozatorima koji štede na vremenu i smanjuju otpad, ne ostaju bez zaliha tako često i ne pune kante za otpad tako brzo. Što je još odlično kod toga? Osoblje za čišćenje ne treba odlaziti u toalete tako često i zauzimati prostor.

Tork PeakServe Continuous sistem ručnika za ruke

Tork PeakServe® nudi najveći kapacitet ručnika za ruke na tržištu s dozatorima koji se mogu nadopuniti u bilo koje vrijeme te vam pomaže da izbjegnete nestanak zaliha i oslobodite vrijeme za čišćenje. Brže doziranje ubrzava protok u toaletu dok kompaktna ponovna punjenja štede na prostoru. Sada smo dodali Tork PeakServe Mini za manje prostore i Tork PeakServe Recessed adaptere za ormariće – kako biste mogli posluživati u cijeloj ustanovi istim sistemom pomoću jednog ponovnog punjenja.
 
Želite biti spremni za one kritične trenutke uz Tork PeakServe? Registrirajte se za besplatnu demonstraciju

Preporuke proizvoda