Riješite svaki kritičan trenutak i protok posjetitelja

Postignite bolji protok prometa u svojim javnim prostorijama za pranje, rasteretite resurse za čišćenje i postignite veći kapacitet za rješavanje čak i najvećih gužvi.

 • Zračna luka

  Priprema za ljetne gužve

  Proljeće je i Kirsten Paarup ima puno posla. Ljeto samo što nije stiglo, a tada će zračna luka Billund, druga najveća u Danskoj, biti preplavljena putnicima koji dolaze i odlaze iz tri obližnja tematska parka: Legoland Billund, Lalandia Aquadome i Lion Park u zoološkom vrtu Givskud. S dvanaest godina iskustva u upravljanju timovima za čišćenje u zračnoj luci, Kirsten zna da postoji samo jedan način za rješavanje ljetnih gužvi: planiranje.
 • Edukacija

  Osigurajte dobro akademsko okruženje u svako doba

  Neprekidno snabdijevanje ručnika za ruke za osiguravanje ispravne higijene ruku pomaže u stvaranju pozitivnog iskustva s prostorijom za pranje i pokazuje da je škola'predana dobrobiti studenata i fakulteta. Tork PeakServe pruža neprekidnu raspoloživost ručnika za ruke te stoga osigurava ispravnu higijenu ruku što dovodi do manje rizika od prijenosa bakterija i odsustva zbog bolovanja. Pogledajte kako Tork PeakServe pomaže u prilično složenom održavanju kampusa Sveučilišta u Marylandu koji se sastoji od 96 akademskih zgrada i 13 sportskih objekata!
  Education_Original.png
  Tim je primijetio da se manje saginju kako bi počistili otpad na podu zato jer ne treba brinuti o opskrbljivanju dozatora Tork PeakServe.
 • Maloprodaja

  Umjetnost ponovnog punjenja papirnatih ručnika za pet milijuna posjetitelja

  Svaka država ima svoju vrhunsku turističku atrakciju. Francuska ima Louvre. Italija ima Baziliku sv. Petra. Švedska ima trgovački centar u šumama Hallanda. S više od pet milijuna posjetitelja godišnje, Gekås u Ullaredu bio je očigledan izbor za pilotsku studiju novog i inovativnog sustava ručnika za ruke Tork PeakServe®.
  Shoppa_kassan_original.jpg
  „Ovaj sustav nije stigao prerano. Želimo Tork PeakServe svagdje u trgovačkom centru. On naše poslove čini lakšima. Možda ne misle svi da su ručnici za ruke bitni, ali nama su važni.”
  Ulrika Kerttu
 • Rekreacija

  Spremni za velik pritisak u bilo koje doba

  Prljave i pretrpane prostorije za pranje ne dolaze u obzir. 1 problem za posjetitelje u prostorima s velikim prometom. Tork PeakServe® dozatori ručnika za ruke oblikovani su čak i za najprometnije prostorije za pranje te pružaju neometano iskustvo za korisnike. To omogućuje posjetiteljima da dožive prostor u potpunosti, a smanjuje frustraciju za osoblje koje čisti. Pročitajte o tome kako uz Tork PeakServe ručnici za ruke traju – čak i za tisuću posjetitelja dnevno – u užurbanom unutrašnjem parku za aktivnosti HopLop.
  HopLop-riitta-hynninen_orginal.jpg
  Uz Tork PeakServe ne morate brinuti o tome da će nestati ručnika za ruke. Jednostavno punjenje dozatora ujutro dovoljno je da se osigura da ručnici traju tijekom dana, čak i na dane s najvećim gužvama.
  Kaisa Niemi
 • Industrija

  Predani produktivnosti i dobrobiti zaposlenika

  Povećan kapacitet prostorije za pranje stvara bolje iskustvo s prostorijom za pranje, povećava higijenske standarde i eliminira uska grla za bolji protok zaposlenika. Također pokazuje predanost brizi o zaposlenicima što rezultira većom motivacijom i povećanom produktivnosti kod zaposlenika. Smurfit Kappa, vodeći davatelji usluga pakiranja na osnovi papira u svijetu, isprobali su Tork PeakServe kako bi vidjeli može li zadovoljiti potrebe 100 zaposlenika koji rade u tri smjene. Pročitajte što je tim rekao nakon isprobavanja ove prekretnice u doziranju ručnika.
  Manufacturing_Original.png
  „Tork PeakServe® poboljšao je izgled prostorija za pranje. Ima manje nereda, manje otpada i manje se vremena troši za ponovno punjenje.”
  Leigh Wallhead
 • Ured

  Osigurajte svakodnevnu dobrobit

  Iskustvo prostorije za pranje visoke kvalitete pokazuje da vam je stalo do vaših zaposlenika te ostavlja dobar dojam na posjetitelje. Tork PeakServe® omogućuje vam postavljanje novog standarda za superiorno iskustvo prostorije za pranje, osigurava dobrobit osoblja, smanjuje bolovanja i rasterećuje posao.
  Tork-PeakServe-office_original.jpg
 • Zdravstvo

  Zaštita higijenskih standarda

  Javne prostorije za pranje u zdravstvu teško je dosljedno održavati na visokom higijenskom standardu zbog neredovitog promjenjivog prometa. Tork PeakServe® smanjuje broj provjera dozatora, omogućuje osoblju za čišćenje da više vremena troši na čišćenje na kritičnim područjima. Dosljedno opskrbljivanje papirnatim ručnicima za ruke u javnim prostorijama za pranje smanjuje rizik od zaraze.
  Tork-PeakServe-healthcare_original.jpg
 • Općenito

  Povećajte učinkovitost prostorije za pranje

  Naša najnovija inovacija postavlja novi standard za neometan, neprekidan protok ručnika. Naš uzak dozator ima 35 % više kapaciteta od drugih proizvoda na tržištu. Otkrijte kako vam Tork PeakServe® može pomoći da izbjegnete nestanak zaliha, opslužite više gostiju između ponovnih punjenja i poboljšate iskustvo u svakom prostoru, bez obzira o kojoj se industriji radi.
  General_Original.jpg
 • Zračna luka
  tumbnailItemImage
 • Edukacija
  tumbnailItemImage
 • Maloprodaja
  tumbnailItemImage
 • Rekreacija
  tumbnailItemImage
 • Industrija
  tumbnailItemImage
 • Ured
  tumbnailItemImage
 • Zdravstvo
  tumbnailItemImage
 • Općenito
  tumbnailItemImage

Isprobajte Tork PeakServe® besplatno

Otkrijte kako naša prekretnica u doziranju ručnika može pomoći u poboljšanju iskustva za goste u prostoriji za pranje.

Nazovite nas izravno:

+36 1 392 2100

Besplatna proba

Registrirajte se za besplatnu probu proizvoda Tork PeakServe®

Kontaktirajte nas da biste zatražili besplatnu probu kako biste saznali kako Tork PeakServe® može poboljšati vaše iskustvo s toaletnim prostorima s velikim prometom.

Unesite ime
Unesite prezime
Unesite ispravnu adresu e-pošte
Please enter phone
Please, select your work industry.
Please, select your job role.
Please enter company
Unesite adresu
Unesite poštanski broj
Unesite grad
Ovaj obrazac zahtijeva vaše osobne podatke kako bismo mogli odgovoriti na vaš upit putem e-pošte. Pročitajte naše Uvjete korištenja i Pravila o zaštiti privatnosti za detaljan opis kako štitimo i upravljamo vašim podacima.
Potvrdite da ste pročitali informacije koje se odnose na osobne podatke i Uvjete korištenja
Ispunite recaptcha
Tork PeakServe više fleksibilnosti za osoblje za čišćenje

Više fleksibilnosti znači više vremena za čišćenje

 • Udvostručite količinu ručnika koju možete nositi jer su komprimirani za 50 %* 
 • Smanjite vrijeme punjenja na pola s čak 2100 ručnika po dozatoru* 
 • Dozator je i dalje uzak, a ima 35 % više kapaciteta od drugih proizvoda na tržištu.*

Tork Peakserve Neka gosti ulaze i izlaze brže

Neka gosti ulaze i izlaze puno brže

 • Izbjegnite potrošene zalihe s 250 % više ručnika za ruke*
 • Brže doziranje opslužuje goste za 3 sekunde – brže od sušila na zrak
 • 600 gostiju više opsluženo između ponovnih punjenja*

Manje otpada i niska potrošnja

Manje otpada i niska potrošnja

 • Uzimanje ručnika uvijek je lako i jednostavno uz naš patentirani neprekidan sustav ručnika za ruke
 • Manja potrošnja zahvaljujući jednostrukom doziranju
 • Manje transporta s manjim paketima za manje ekološkog utjecaja

Objašnjenje naše najnovije inovacije

Naši novi ručnici za ruke komprimirani su kako bi ih stalo dvostruko više u manje prostora. Sustav funkcionira bez prekida:
Komprimirani Tork PeakServe paketi povezuju se jedan s drugim kada se umeću i ručnici su povezani tako da se doziraju bez prekida.
1

Komprimiranje

Paketi su komprimirani za 50 % što omogućuje kapacitet od 2.100 ručnika po dozatoru*
2

Pametno umetanje

Paketi se umeću ispod za brzo punjenje u bilo kojem trenutku. Neprekidni paketi povezuju se međusobno kako se umeću
3

Jednostavno doziranje

Paketi doziraju bez prekida jedan po jedan ručnik