Hop-op-riitta-hynninen_800x500.jpg


Spremni za velik pritisak u bilo koje doba

Prljavi toaletni prostori i prevelike gužve su problem br. 1 za goste u prostorima s velikim prometom. Tork PeakServe® dozatori ručnika za ruke oblikovani su čak i za najprometnije toaletne prostore te pružaju neometano iskustvo za korisnike. To omogućuje posjetiteljima da dožive prostor u potpunosti, a smanjuje frustraciju za osoblje koje čisti. Pročitajte o tome kako uz Tork PeakServe ručnici za ruke traju – čak i za tisuću posjetitelja dnevno – u užurbanom unutrašnjem parku za aktivnosti HopLop.


Tork PeakServe dozatori ručnika za ruke u upotrebi u užurbanom unutrašnjem parku za aktivnosti HopLop


Nevjerojatnih 1,6 milijuna posjetitelja posjećuje finske avanturističke parkove HopLop godišnje, a svaki dan približno 200 gostiju posjećuje svaku od 22 lokacije parka. U najprometnijim razdobljima kao što su vikendi, tisuće gostiju dnevno može posjetiti jedan park.

 

Između 2017. i 2018. svi su HopLop parkovi obnovljeni. Tork PeakServe® dozatori ručnika za ruke – oblikovani posebno za mjesta koja primaju velik broj posjetitelja – montirani su na svakoj lokaciji tijekom obnavljanja. „Osim zanimljivog dana punog zabave, naši gosti očekuju da HopLop lokacije budu čiste i udobne. Prostorije za pranje moraju biti čiste i dobro opremljene mjestima za mijenjanje pelena, sapunom i ručnicima za ruke”, objašnjava Riitta Hynninen, glavni voditelj za HopLop.

 

Ušteđeno vrijeme za osoblje koje čisti uz Tork PeakServe® u HopLop parku Raisio

 

2018. HopLop je otvorio svoj do sada najveći park u Finskoj. Smješten u Raisiou, 4200 četvornih metara parka obiluje uzbudljivim i zabavnim avanturističkim terenima na temu džungle, slajdovima i trampolinima, a uključuje i ogroman labirint. Park je primio mnoštvo posjetitelja od otvorenja, osobito vikendima, kada pruža dobrodošlicu gostima od jutra do zatvaranja. „Uz Tork PeakServe® ne morate brinuti o tome da će nestati ručnika za ruke. Jednostavno punjenje dozatora ujutro osigurat će da ručnici traju tijekom dana, čak i danima kada su najveće gužve”, kaže Kaisa Niemi, voditeljica parka u parku Raisio HopLop.

 

„Tork PeakServe® dozatori koje upotrebljavamo ne ostaju iznenada bez papira, a povrh toga, dozatori izgledaju pametno. Naše osoblje za čišćenje također smatra da je dozatore jednostavno puniti.” Tork PeakServe® dozator ručnika za ruke oblikovan je za toaletne prostore s velikim prometom u kojima se očekuje neometano iskustvo korisnika. U dozator stane više od 2000 ručnika odjednom, a ponovno punjenje se obavlja brzo komprimiranim pakiranjima ponovnog punjenja. Budući da dozator dozira samo po jedan ručnik, ručnici traju duže, a na podovima nema ostataka. Tork PeakServe® osigurava da se osoblje fokusira na čišćenje, a ne na ponovno punjenje dozatora ručnika za ruke. Niemi je primijetila da Tork PeakServe® skraćuje vrijeme koje je potrebno za čišćenje toaletnih prostora. „Bez dozatora Tork PeakServe® obični dozatori ručnika za ruke trebali bi se puniti svako toliko na dane s velikim prometom, kada je osoblje već u žurbi. Standard usluge prostorija za pranje na dobroj je razini, zahvaljujući tome što ručnika za ruke ne nestaje.”

"Uz Tork PeakServe ne morate brinuti o tome da će nestati ručnika za ruke. Jednostavno punjenje dozatora ujutro dovoljno je da se osigura da ručnici traju tijekom dana, čak i na dane s najvećim gužvama."
Kaisa Niemi, voditelj parka, Raisio HopLop