Smurfit-Kappa_800x500.jpg 


Predani produktivnosti i dobrobiti zaposlenika

Povećan kapacitet toaletnog prostora stvara bolje iskustvo, povećava higijenske standarde i eliminira uska grla za bolji protok zaposlenika. Također pokazuje predanost brizi o zaposlenicima što rezultira većom motivacijom i povećanom produktivnosti kod zaposlenika. Smurfit Kappa, vodeći davatelji usluga pakiranja na osnovi papira u svijetu, isprobali su Tork PeakServe kako bi vidjeli može li zadovoljiti potrebe 100 zaposlenika koji rade u tri smjene. Pročitajte što je tim rekao nakon isprobavanja ove prekretnice u doziranju ručnika.


Tork PeakServe® je prepolovio vrijeme punjenja za tvrtku Smurfit Kappa


Smurfit Kappa je jedan od vodećih davatelja usluga pakiranja na osnovi papira u svijetu, s poslovanjem u 21 europskoj državi i 12 država u Amerikama. Kako bi se postupak čišćenja odvijao što je učinkovitije moguće na njihovoj Wetherby lokaciji, Smurfit Kappa (Inspirepac) prihvatila je isprobati razne Tork proizvode, uključujući Tork PeakServe® i sustav Tork toaletne role srednje veličine bez jezgre.

 

Dozatori koje je upotrebljavala Smurfit Kappa stvarali su dodatan posao za osoblje za čišćenje jer su neprekidno morali provjeravati toaletne prostore. S više od 100 članova osoblja koje radi u 3 smjene, djelatnici za čišćenje bi pronalazili papir i kartonske jezgre razbacane po podovima i morali su redovito nadopunjavati dozatore. Bilo je jasno da im je potrebno rješenje dozatora koje će funkcionirati na cijeloj lokaciji i odgovarati potrebama tima za čišćenje i njihovom radnom vremenu. 

 

Nakon pregleda lokacije Tork je preporučio tvrtki Smurfit Kappa prijelaz na sustave Tork PeakServe Continuous ručnik za ruke i Tork toaletni papir srednje veličine bez jezgre.

 

Tork PeakServe može držati 250 % više ručnika od standardnog sustava ručnika za ruke čime poboljšava protok u prostoriji za pranje. To rezultira s manje vremena provedenog u toaletnom prostoru što znači više vremena za osoblje na tvorničkom podu. Komprimirana ponovna punjenja brzo se pune i mogu se stavljati jedna na druga bilo kada, jednostavno ih je spremati i prenositi što osoblju omogućuje da se usredotoči na čišćenje umjesto na ponovno punjenje. S patentiranim sustavom neprekidnih ručnika za ruke uzimanje ručnika uvijek je lako i jednostavno.

 

Sustav Tork toaletne role srednje veličine bez jezgre preporučen je jer smanjuje otpad, ima manje materijala za pakiranje te se provodi manje vremena za punjenje dozatora. Nema jezgri za odlaganje u otpad ni omota za bacanje. Papir je čvrsto umotan kako bi role bile kompaktnije, s rolama koje traju do 5 puta duže od konvencionalnih toaletnih rola. To rezultira s više papira, više produktivnosti i više održivog proizvoda.

 

Odabir sustava Tork toaletne role srednje veličine bez jezgre, pomaže tvrtki Smurfit Kappa da ispuni svoje ciljeve održivosti dok istodobno oslobađa vrijeme za osoblje za čišćenje kako bi provelo važnije zadatke. Osoblje za čišćenje sada treba provjeravati toaletne prostorije samo svakih nekoliko dana umjesto 2 ili 3 puta dnevno.