Četiri osobe rade u restoranskoj kuhinji

Utvrdite kradljivce vremena i optimizirajte učinkovitost restorana

Rad u restoranu dinamičan je i zabavan, ali brzo može postati stresan. Može biti teško upravljati dnevnim pritiscima i osigurati odličnu uslugu. Ako ste voditelj restorana, vi i vaše osoblje suočavate se s izazovima povezanim s vremenom na svakodnevnoj bazi. Vrijeme je novac, a kradljivci vremena skrivaju se posvuda. 

 

Što je kradljivac vremena? Kradljivac vremena nešto je što troši velike količine vremena i ima negativan utjecaj na produktivnost. Ukidanjem kradljivaca vremena u vašem radu, možete poboljšati učinkovitost i smanjiti pritisak na zaposlenike. Da biste to učinili, prvo trebate locirati, zatim utvrditi i na kraju ukinuti kradljivce vremena u radu vašeg osoblja.


Pročitajte više o čestim kradljivcima vremena u restoranima i kako ih ukinuti.

TimeThieves_800x500.jpg  


Česti kradljivci vremena u restoranima i kako ih ukinuti

Postoji nekoliko čestih kradljivaca vremena o kojima smo čuli od naših klijenata tijekom njihova svakodnevnog rada, a koji se mogu lako izbjeći. Možda ćete prepoznati jedan ili više njih kada ocijenite vlastiti restoran.

Preporučeni proizvodi